MANN+HUMMEL ocenil své nejlepší dodavatele

2. října 2015, 8:19

Dodavatelé jsou klíčové prvky, které umožňují úspěch společnosti MANN+HUMMEL, světoznámého specialisty na filtraci. Stále náročnější požadavky zákazníků v automobilovém průmyslu vyžadují konzistentní zlepšení kvality a větší pružnost všech účastníků v hodnotovém řetězci. Již čtvrtým rokem v řadě, společnost oceňuje dodavatele pro jejich vynikající výkon cenou Global Supplier Award. Poprvé v tomto roce byl jeden dodavatel oceněn i v oblasti inovací.

Vzhledem ke zvyšujícím se cílům společnosti jsou dodavatelé strategicky významným prvkem. "Máme v úmyslu pokračovat v rozšiřování a posilování našeho inovativního vedení. Úzká spolupráce s dodavateli je pro nás nesmírně důležité. Již téměř 75 let představuje jméno MANN+HUMMEL synonymum pro prvotřídní filtrační výkon," říká Alfred Weber, generální ředitel společnosti MANN + HUMMEL. "Zavázali jsme se k perfektní obsluze zákazníků a udržení naši dobré pověsti. Toto ocenění slouží nejen k rozpoznání vynikajících úspěchů, ale také jako pobídka pro naše dodavatele, aby i v budoucnu usilovaly o klíčovou konkurenční výhodu díky svému výkonu a inovacím."  Ceny předali Alfred Weber a Hanno Hoehn, viceprezident skupiny nákupu pro MANN+HUMMEL.

Slavnostní předání ceny Global Supplier Award 2015 skupiny MANN + HUMMEL se konalo pod heslem " Vášeň k zesílení a inovacím". MANN+HUMMEL představila celkem 7 cen Dodavatel roku a poprvé i zvláštní ocenění "Dodavatelské inovace". Kategorie pokrývají všechny oblasti, ve kterých společnost definuje svou budoucnost coby lídra v oblasti filtrací.

"Nejlepší z nejlepších" z 68 předních dodavatelů ze 16 zemí jsou:

  • Smurfit Kappa GmbH,  Germany/Ireland
  • Uchiyama Manufacturing Corp., Japan
  • Randall Metals Corporation, USA
  • BASF SE, Germany
  • Hörnlein Umformtechnik GmbH,  Germany
  • Henkel AG & CO KGaA,  Germany
  • Kunshan DKC Automotive Systems Co. Ltd., USA

Cenu za inovace získal SAVATECH, d.o.o, Slovenia

Související články

MANN+HUMMEL přebírá Affinia Group – vlastníka značek Filtron a WIX
MANN+HUMMEL přebírá Affinia Group – vlastníka značek Filtron a WIX

Německý koncern MANN+HUMMEL oznámil, že uzavřel dohodu o koupi Affinia Group – globálního výrobce filtrů, vlastníka známých značek Filtron a WIX. Podrobnosti transakce nebyly zveřejněny. Je známo pouze to, že z transakce bude vyjmuta jihoamerická divize Affinie, která bude nadále fungovat za stávajících podmínek. Kromě toho si obě společnosti zachovají nezávislost v obchodních činnostech, a […]

Nový vzduchový filtr ENTARON HD na 4m3/min – lídr ve své třídě
Nový vzduchový filtr ENTARON HD na 4m3/min – lídr ve své třídě

MANN + HUMMEL představuje nový vzduchový filtr ENTARON HD s nominálním průtokem až 4m3/min. Tento filtr disponuje řadou výhod v rámci své třídy, dlouhou životností, vysokou účinností separace a díky svému novému designu i vynikající flexibilitou při instalaci. Filtr byl vyvinut pro stavební stroje a traktory s výkonem motoru do 45KW a také pro mobilní […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!