Lešticí směsi TEROSON pro údržbu, opravy a obnovu karoserií vozidel

8. září 2016, 18:54

Automobilový průmysl je ovlivňován novými trendy jako žádný jiný. Náš digitální životní styl vyžaduje univerzální a futuristický design automobilů, nové formy mobility (např. koncepty sdílení vozidel). Stále důležitější roli hrají i témata dlouhodobé udržitelnosti a účinnosti. Řadu trendů lze zařadit pod označení „životní styl“. Různí uživatelé, různé životní styly. Sledování a zohledňování nejrůznějších požadavků je obtížným úkolem pro výrobu i údržbu automobilů.

Inovace od Henkelu: Profesionální lešticí systémy

Udržení hodnoty lifestylového zboží, jakým je auto, je důležitou součástí automobilového aftermarketu. Zavedením nových lešticích směsí TEROSON se portfolio produktů značky Henkel rozšířilo o další důležitý produkt, který skvěle odpovídá aktuálním potřebám údržby a oprav motorových vozidel. Tento vysoce účinný lešticí systém byl vyvinut speciálně pro opravny vozidel a pomáhá při dokonalé péči o lak, opravách a údržbě vozidel – lak si tak dokáže udržet svůj trvale zářivý vzhled.

Tři rozdílné řady produktů umožňují pokrytí individuálních požadavků:

• Řada Klasik: vychází z osvědčeného systému leštění se stabilní granulovou technologií
• Řada Universal: je založena na drolících se granulích a dosahuje velmi účinných výsledků v celé škále použití
• Řada Premium: nabízí nejmodernější technologii leštění s jedinečnými složkami, které zaručují účinek vysokého lesku a dokonalý finální vzhled pouze ve dvou krocích.

Ovšem nejen zákazník má prospěch z těchto spolehlivých výsledků. Řada Premium se svými třemi produkty TEROSON WX 159, TEROSON WX 178 a TEROSON WX 189 umožňuje díky kombinaci broušení a leštění v jednom kroku také 30% úsporu času pro servisní provozovny ve srovnání s použitím běžných lešticích systémů. Právě v době stoupajících mzdových nákladů nabízí tato řada inovativní řešení pro optimalizaci pracovních postupů a zvýšení rentability.

Více informací o produktech ve formátu pdf najdete ZDE.

 

Související články

Nový online portál LOCTITE a TEROSON
Nový online portál LOCTITE a TEROSON

Produkty nabízené značkami LOCTITE a TEROSON mají přední postavení při profesionálních opravách, servisu a výrobě vozidel. Specializované společnosti v automobilovém sektoru mohou najít hodnotné tipy pro své opravy a lepící aplikace na nové webové stránce www.udrzba-vozidla.cz Většina dílů karosérie a motoru se může opravit pomocí správného nářadí a vhodných produktů. Opravy mohou zahrnovat například utěsňování […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!