Novinky u APM Automotive: spojky EXEDY

13. května 2011, 0:00

Sortiment spojek a spojkových dílů v nabídce APM Automotive nově doplnily prvotřídní produkty celosvětově uznávané japonské značky EXEDY, jednoho z nejvýznamnějších dodavatelů spojkových komponentů pro sériové i sportovní vozy.

Díky roční produkci devíti milionů spojkových sad patří EXEDY mezi největší světové dodavatele spojek do prvovýroby, když zásobuje především japonské automobilové výrobce.

Spojky EXEDY jsou pro své mimořádně vysoké výkony oblíbené také u řady závodních týmů a to nejen automobilových. Na jejich kvalitu spoléhá např. i několikanásobný světový šampion Moto GP Valentino Rossi. Také v Česku využívá spojky EXEDY mnoho sportovních týmů. Jedním z nich je mimo jiné také dlouholetý partner APM Automotive Subaru Czech rally team. Toto partnerství navíc s příchodem značky Exedy na český aftermarketový trh získalo novou dimenzi, neboť zatímco kdyňská společnost se stala oficiálním prodejcem sériových spojek této japonské značky, distribucí sportovních spojek Exedy (Racing Clutch) byl výrobcem pověřen právě Subaru Czech rally team.

Více na apm.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!