Novinka v Auto Kelly: Cívky a EGR ventily Valeo v originál kvalitě

14. června 2010, 0:00

Do nabídky Auto Kelly byly nově zařazeny zapalovací cívky a EGR ventily značky Valeo – výrobce, který zaujímá vedoucí pozici v dodávkách těchto dílů do prvovýroby.

Jedná se o téměř 100 referencí cívek pro trh v České republice a 15 významných položek EGR ventilů, které jsou určeny zejména pro vozy se vznětovým motorem koncernu PSA, Ford, Mazda, Renault, Fiat, VW a další. Pro většinu těchto dílů platí, že VALEO je nyní jejich exkluzivním výrobcem. Valeo těmito typy EGR ventilů pokrývá až 60% všech HDI-aplikací vozů (koncern PSA, Ford, Mazda). V minulém roce bylo EGR-ventily Valeo vybaveno až 90% nově vyráběných vznětových motorů HDI (koncernu PSA, Ford, Mazda). V roce 2010 jich je už 100%.

Kompletní přehled cívek a EGR ventilů, včetně aplikací vozů, obrázků, popisků a OE-referencí, naleznete v e-shopu Auto Kelly. Převážná většina cívek i EGR ventilů Valeo je držena na centrálním skladě společnosti, ze kterého jsou položky zákazníkům doručovány pravidelnými závozy ve lhůtách, na které jsou zvyklí.

 


 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!