Repasované třmeny FTE

6. září 2024, 17:50

FTE je prestižní německý dodavatel pocházející z bavorského Ebernu, který dodává vysoce kvalitní brzdové produkty již od roku 1954. V listopadu 2017 skupina Valeo hrdě přivítala společnost FTE ve svých řadách a přinesla tak rozsáhlou nabídku brzdových řešení pro celou Evropu. Společnost FTE se zabývá repasováním brzdových třmenů pro aftermarket i O.E. od roku 2011. Firmy Valeo a FTE společně repasují přibližně 1 milion výrobků ročně.

brzdové díly FTE

Nabídka, která překonává očekávání

Společnost FTE se může pochlubit rozsáhlou nabídkou více než 2.600 referencí repasovaných třmenů, které pokrývají většinu evropského vozového parku, a pravidelně uvádí na trh nové položky.

Díky více než desetiletým zkušenostem s repasováním třmenů dosáhla společnost FTE takové úrovně odborných znalostí, která jí umožňuje dodávat na aftermarket (IAM) díly s nejvyššími standardy, což zahrnuje jak tradiční třmeny, tak třmeny EPB (elektrické parkovací brzdy).

FTE repasované třmeny EPB

Odborníci na repasování

Při repasování používá společnost FTE bezvýhradně pouze originální staré díly a na konci výrobní linky u všech referencí vždy provádí testy. Díky těmto zásadám dosahují třmeny obdobné kvality jako nové, a proto mají stejnou dvouletou záruku jako O.E. výrobky.

repasování třmenů FTEZávod společnosti FTE na Slovensku, kde se repasují brzdové třmeny, získal certifikaci IATF 16949, ISO 14001 a ISO 50001.

Jednotlivé kroky procesu repasování

1. Staré díly jsou před odesláním do FTE předem roztříděny podle různých kritérií.
2. Druhá selekce probíhá v závodě FTE
3. Staré díly se rozeberou a vyčistí
4. Provede se vizuální kontrola všech součástek a dílčích komponentů
5. Výměna opotřebovaných dílů
6. Opětovná montáž
7. Závěrečné testování pro zajištění konzistentní kvality
8. Balení a expedice

Logistika, flexibilita a dostupnost

Dobrá pověst společnosti FTE je částečně založena na zajištění vysoké dostupnosti třmenů pro evropský aftermarket. Společnost FTE je toho schopna díky strategicky rozmístěným skladům po celé Evropě a díky pouze dvěma různým zálohám na starý díl. Proto je správa výměny dílů jednoduchá:

● Zákazník nemusí starý díl třídit ani připravovat
● Rychlé posouzení dobropisu s ohledem na nové použití starého dílu

Díky počítačovému systému zpětného odběru starých dílů e-Corps od FTE je dobropis vystaven 72 hodin po roztřídění. Efektivní vracení starých dílů do výrobního závodu je zaručeno díky jejich řízenému sběru s ohledem na místní potřeby.

Společnost FTE je zde, aby vám usnadnila život!

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!