Inter Cars: Nové značky v Premium klubu

31. března 2011, 0:00

Dlouhodobým cílem firmy Inter Cars je uvádět na trh vysoce kvalitní produkty za velmi příznivé ceny. Z tohoto důvodu byla rozšířena nabídka značek, které jsou v Premium klubu zastoupeny.

Premium klub je známý nabídkou sortimentu s výborným poměrem kvalita/cena a nejinak je tomu i o nových „členů“ tohoto klubu. Kvalita je v automobilovém průmyslu synonymem pro bezpečnost, obzvláště v oblasti podvozkových a brzdových dílů. Z tohoto důvodu hraje kvalita výroby hlavní roli.

Pro dosažení maximální spokojenosti zákazníků je výroba ve všech fázích neustále monitorována. Tím je zajištěno, že se na trh dostává pouze maximálně prověřený finální výrobek s vysokou jakostí. Ve všech případech se jedná o certifikované produkty z výrobních závodů, které rovněž dodávají zboží pro OE trh a spolupracují s ostatními světovými značkami.

4 PLUS
1+ Nízké procento reklamací srovnatelné s díly dodávanými do prvovýroby
2+ Skladové zásoby poboček Inter Cars umožňují krátké dodací lhůty
3+ Kvalita ověřena výbornými prodejními výsledky na trzích EU
4+ Tyto značky výhradně v síti Inter Cars

 

Všechny pobočky společnosti Inter Cars jsou těmito značkami dostatečně naskladněny a poskytnou Vám širokou nabídku produktů pro Vaše plechové miláčky.

Více informací o nových značkách v Premium klubu naleznete na jejich internetových stránkách, které jsou kompletně v českém jazyce.

Výběr z nabídky těchto značek naleznete v IC Journalu 1-2/2011

Exkluzivní distributor těchto produktů je společnost Inter Cars.

Více na intercars.cz.


 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!