Inter Cars: Návštěva Domůvku ve Strážnici

26. dubna 2011, 0:00

Pátek 15. a sobota 16. dubna byly ve znamení IC Family – konkrétně návštěvy dětského domůvku ve Strážnici, jehož partnerem je společnost Inter Cars.

Po příjezdu a vřelém přivítání byl připraven výlet do města na ohňostroj, konaný u příležitosti slavnostního otevření nového supermarketu.

V sobotu ráno, po vydatné snídani, následovalo přátelské utkání ve fotbalu mezi týmem Inter Cars a dětmi z domůvku. Zápas byl velmi vyrovnaný a za stavu 5:5 dospěl až do prodloužení. Tam se projevila větší zkušenost týmu Inter Cars, který slavil vítězství 6:5.

Odpoledne proběhla společná návštěva strážnického skanzenu, kde bylo možno sledovat tradiční oslavu svátků jara i styl života 18. a 19. století.

Čas bohužel utíkal závratnou rychlostí a doba odjezdu se nezadržitelně blížila. Po příjemně stráveném dni, plném dětského smíchu a radosti, nezbylo nic jiného než se rozloučit. Návštěva v domůvku se všem velmi líbila a všechny jistě těšilo, že mohli dětem dopřát alespoň trošku zpestření. Proto se již nyní očekává další návštěva ve Strážnici, která by měla proběhnout na konci června v rámci tradičních strážnických slavností.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!