APM: Možnost repasování kardanových hřídelí

2. května 2011, 0:00

Lákavou službou pro zákazníky, kterou nabízí APM Automotive s.r.o., je možnost cenově výhodného zrepasování jinak velmi drahých kardanových hřídelů (poloos). Tyto repase jsou prováděny v provozech firmy Uni-Cardan, jedné z obchodních značek světového koncernu GKN.

 Hnací kardanové hřídele slouží k přenosu krouticího momentu od poháněcího k poháněnému agregátu za současné změny vzdálenosti a úhlu os obou agregátů. Vzhledem k tomu jsou na ně kladeny opravdu vysoké nároky a z toho pramení také jejich vysoká pořizovací cena. Proto tento sortiment tvoří převážně standardizovaný výběr univerzálních hřídelí vhodných pro široký sortiment užitkových vozidel a modelů. Značka Uni-Cardan nabízí nové i repasované kardanové hřídele s univerzálními spoji i dvojité hřídele ve standardních a speciálních provedeních včetně přírubových připojení.

Jako příklad, že je repasování kardanů opravdu výhodné, může posloužit např. kardanová hřídel na Renault Kangoo (obj. č. GK0028039). Zatímco nová hřídel je běžně prodávána za více než 22.500 Kč (bez DPH), její zrepasování je u firmy Uni-Cardan prováděno za ceny již od 3.000 Kč (bez DPH). Standardní doba realizace repase je přitom maximálně 14 dní od doručení starého dílu na pobočku APM Automotive.

Více informací o možnostech a cenách konkrétních repasí získáte na tel. 379 302 919 nebo 739 684 282 a na apm.cz.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!