Novinka u APM: Nářadí KS Tools

28. listopadu 2011, 0:00

Jedenáctou značkou, která v roce 2011 rozšířila portfolio dodavatelů APM Automotive, je KS Tools. Německá firma s nabídkou nebývale širokého sortimentu ručního, pneumatického, elektrického i aku nářadí, dílenského vybavení, pracovních oděvů apod.

KS Tools je již čtvrtým dodavatelem nářadí u APM Automotive, ale svým sortimentem zabírá i odvětví, která ostatní dodavatelé nářadí běžně nenabízejí, tedy především některé elektrické či aku nářadí, speciální nářadí pro různá řemeslnická odvětví či pracovní oděvy a obuv.

Kompletní katalog značky obsahuje více než 14 tisíc různých položek, přičemž nářadí je rozděleno do celkem 14 produktových řad. Kromě velkého katalogu s 1100 stranami a aktuálním označením K11 (obj. č. 6656901) slouží k prezentaci také akční Technické noviny vydávané čtvrtletně a to ve dvou verzích zaměřených na osobní a nákladní automobily (viz. http://cat.apm.cz ve stromu Příslušenství/ Nářadí KS Tools). ´Osobní´ verze je k dispozici i v češtině a kromě nabídky nářadí obsahuje i jeho podrobné popisy a jednoduché návody na použití.

KS Tools je celosvětově uznávaná německá distribuční společnost s centrálním skladem ve Frankfurtu n. M., která úspěšně funguje od roku 1992 a dnes disponuje celosvětovou sítí deseti svých filiálek a dceřiných firem. Její produkty jsou oblíbené díky své skvělému poměru ceny a výkonu/kvality, moderní ergonomii a vysoké užitnosti, což vychází z potřeb i zkušeností uživatelů nářadí. Nářadí KS Tools je dobře zavedené i ve světě rallye a mnoho týmů je používá např. při legendární Rallye "Dakar", kde je důležitá nejen rychlost vozu a umění posádky, ale také spolehlivost jejího vybavení.

 

Více na apm.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!