Nové špendlíky na mapě poboček APM

29. prosince 2011, 0:00

Společnost APM Automotive nejen neustále rozšiřuje a vylepšuje svoji nabídku autodílů a příslušenství, ale zároveň chce být zákazníkům stále blíže. A proto posiluje svoji pozici otevíráním dalších nových poboček s prodejnami autodílů. Jen za rok 2011, který byl vyhlášen Rokem inovací, tak kdyňský dodavatel zapíchl na mapu České republiky sedm nových „špendlíků“.

Zatímco první polovina roku 2011 patřila Praze a jejímu okolí, resp. novým pobočkám v Roztokách a v Praze-Troji, ve druhém pololetí přišlo na řadu další „dobývání“ Moravy a severních i východních Čech. Hektický byl v tomto směru především říjen, na který bylo naplánováno otevření hned dvou poboček. Všechny nové prodejny přitom zákazníkům nabízely i atraktivní zákaznické akce a zaváděcí slevy.

UHERSKÉ HRADIŠTĚ
Třiadvacátá prodejna APM Automotive sídlí na dostupném místě u silničního tahu souměstím Uherské Hradiště/Staré Město. Na tomto místě sídlila jiná prodejna autodílů a zkušený personál pod vedením Jarmily Ulmanové tak zatím velmi úspěšně navazuje na její 17-ti letou tradici. V souvislosti s otevřením pobočky v Uherském Hradišti byl zrušen tamní distribuční sklad APM.

TEPLICE
Zprovoznění teplické prodejny mělo za cíl především zkvalitnění služeb zákazníkům v regionu severních Čech. O to se stará pětičlenný personál v čele s vedoucím Josefem Švarcem, který má s prodejem autodílů už dvacetiletou praxi. Nová prodejna se nachází v přízemním objektu v areálu oblíbeného nákupního centra na hlavním průtahu městem.

PARDUBICE
Otevření prodejny v jedné z o krajových částí Pardubic v blízkosti výpadovky na Hradec Králové bylo provázeno vydařeno prezentací servisního konceptu AutoPROFITEAM. „Naši zákazníci mají k dispozici nejen zázemí dobře zásobeného skladu autodílů, ale i další služby včetně pravidelných rozvozů zboží dvakrát denně,“ říká vedoucí pobočky Lubor Vachalík.

OPAVA
Poprvé v historii společnosti byly během jednoho měsíce otevřeny dvě nové prodejny. V polovině října tak své dveře veřejnosti i profesionálům poprvé otevřela pobočka APM Oprava. A to na atraktivním místě nedaleko centra města opět v místě, kde se autodíly prodávaly již v minulosti. Vedle známého prostředí tam na zákazníky čeká zkušený kolektiv pod vedením Petra Rozsypala.

ZNOJMO
Koncem listopadu pokračoval Rok inovací otevřením prodejny s pořadovým číslem 27. První pobočka jižně od Brna přímo sousedí s oblíbeným znojemským autosalonem značek Mazda, Mitsubishi, Suzuki a Hyundai a v jejím čele stojí Pavel Barák. Až do 31. prosince 2011 si tamní zákazníci mohou při nákupu nad 500,- Kč (vč. DPH) zatočit ruletou a získat až čtvrtinovou slevu nebo praktický dárek.

 

 

Nová pobočka APM

Datum otevření

Roztoky u Prahy

07.02.2011

Praha – Troja

02.05.2011

Uherské Hradiště

20.07.2011

Teplice

05.09.2011

Pardubice

03.10.2011

Opava

17.10.2011

Znojmo

28.11.2011

 


Článek byl uveřejněn v APM AutoMagazínu zima 2011/2012.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!