Autobenex Road Show se blíží

8. května 2012, 0:00

Jarní akce „Autobenex pro věrné zákazníky“ je v plném proudu a Vy máte poslední možnost získat speciální vouchery a získat tak na každém setkání 1x PEUGEOT 207 5D, 1.4 VTi s klimatizací a skvělou výbavou Active a spousty dalších odměn.

Kde vše proběhne? 19. května – hrad Červený Újezd v 11 hod
26. května – autokemp Žralok Plumlov v 11 hod

Na co se můžeme těšit?
Po celý den je pro Vás připraven bohatý program plný soutěží, zábavy, dárků, rytířů, modelek z Autobenex hlídky, prezentací dodavatelů a našich servisních konceptů. Celou akci budou moderovat Roman Anděl (Červený Újezd) a Ondřej Blaho (Plumlov) z rádia Kiss. K poslechu a dobré náladě bude hrát známé hity kapela The Teachers. Také pro Vás bude připraven bohatý catering, k pití teplé a studené nealko nápoje a pivo.

Akce se zúčastní i modelky z Autobenex hlídky, které se díky Vaším hlasům utkají o volbu MISS Autobenex hlídka. Vítězná MISS a jeden vylosovaný zákazník spolu v místě konání akce udělají fotografii, ze které Vám pak uděláme plakát do Vašeho autoservisu.
Po celý den zde budou i rytíři s koňmi, kteří předvedou rytířský turnaj a soutěže, do kterých se budete moci také zapojit. S rytíři a koňmi se můžete vyfotit a prohlédnout výzbroj, což určitě ocení Vaše děti.

Těšit se můžete také na prezentaci servisních konceptů, dodavatelů LUK a VALEO, nářadí firmy Pronax a ukázku dekarbonizace motorů. I naši dodavatelé pro Vás připravili různé soutěže a ceny.

Také Vás čeká dražba o hodnotné ceny, tak si nezapomeňte s sebou vzít abx peníze, které v průběhu jarní akce získáváte od Autobenex hlídek. Speciální vouchery o vůz Peugeot 207 a 45x dalších cen do dílny získáte až při registraci v den konání akce, kde se dozvíte i veškerá pravidla.

Přijeďte se pobavit, zasoutěžit a dát hlas své MISS Autobenex hlídka.

Více na autobenex.cz

 


 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!