Novinka v nabídce Auto Kelly: Brzdové destičky a kotouče Delphi

21. března 2014, 12:19

Auto Kelly doplňuje do své nabídky další sekci sortimentu Delphi: brzdové kotouče a brzdová obložení. Vybírejte z více než 1.110 brzdových destiček a 1.240 brzdových kotoučů. Můžete si být jisti, že vždy koupíte vysoce kvalitní a odolný produkt, protože Delphi u vádí n a trh jen ty výrobky, které úspěšně absolvují přísné testy a odpovídají normám OEM.

Společnost Delphi jako výrobce součástí, z nichž 25 světových výrobců vyrábí automobily, rozumí DNA vozidel a přísným normám OEM a výkonnostním požadavkům. Delphi přenáší tyto stejné standardy na trh s autopříslušenstvím pro zajištění, že její široká nabídka brzdné techniky pro evropská, asijská a německá vozidla poskytuje výkon v OEM kvalitě.

Všechny vyrobené díly pro trh s autopříslušenstvím prochází stejným přísným vývojovým procesem, jehož účelem je potvrdit, zda se vyráběný díl chová naprosto stejně jako navrženy prototyp a procesem schvalování výrobního dílu (PPAP) pro zajištění, aby každý díl splňoval všechny požadavky definované v konstrukčních vzorcích.

Brzdové destičky: Testování na vozidle a dynamometrem
Kupříkladu brzdové destičky Delphi prochází celou řadou praktických zkoušek. Mezi ně patří: test dle evropské normy AK Master, test Auto Motor und Sport (AMS), analýza hlučnosti na dynamometru, testování Alpine, vysokorychlostní testování na dálnicích, testy FMVSS a Ameca (podle amerických požadavků na testování).

Dynamometr je kalibrován podle přesné charakteristiky konkrétního vozidla. Hodnoty hmotnosti vozidla a valivého poloměru (měřeno na pneumatikách vozidla) se používají pro výpočet přesné setrvačnosti za účelem zjištění stejných působících sil. Používají se také komponenty hydraulického systému a disky z daného vozidla, rychlost testování lze nastavit v závislosti na kapacitě aplikace. Delphi zaujímá stejný nekompromisní přístup k vývoji a inženýrství celého svého sortimentu brzdových destiček. Při výběru značky Delphi si tak můžete byt jisti, že investujete do vysoce kvalitních a odolných výrobků, které uspokojí vaše zákazníky a zajistí jejich bezpečnost na silnicích.

Mezi laboratorní testy Delphi patří:
• Namáhání smykem: bezpečnostní test, který ověří, zda se třecí materiál neoddělí od opěrné desky.
• Objemová stlačitelnost: zajišťuje odpovídající nastavení pedálu a funkci systému ABS s OEM v normálních podmínkách.
• Objemová stlačitelnost za tepla: zabraňuje zvětšování chodu pedálu při vysokých teplotách.
• Přenos tepla: zajišťuje, že destička nebude přenášet příliš mnoho tepla na brzdovou kapalinu, aby se kapalina nedostávala do varu.
• Zvětšování: zabraňuje zadrhování brzdy, je-li teplá.

Věděli jste to?
Brzdové obložení Delphi excelovalo v testech chování brzdového obložení AK Master na voze BMW řady 3 (E46), Z3, Z4 a Nissan Primera, čímž byli překonáni klíčoví konkurenti na trhu s autopříslušenstvím.

Související články

Magazín INFO AUTO KELLY 1/2014
Magazín INFO AUTO KELLY 1/2014

Firma Auto Kelly pro vás připravila další číslo magazínu plného novinek, zajímavostí a technických informací z Auto Kelly. NOVINKY A ZAJÍMAVOSTI Z AUTO KELLY 26 Ucelený systém vzdělávaní v Auto Kelly 71 Aktuální přehled školení 80 Jarní jízda garážového vybavení PRODUKTOVÉ INFORMACE A NOVINKY 06 Novinka v nabídce: Brzdové destičky a kotouče Delphi 08 Představujeme […]

Auto Kelly rozšiřuje portfolio dílů pro asijské vozy o značku Blue Print
Auto Kelly rozšiřuje portfolio dílů pro asijské vozy o značku Blue Print

Dosud jste u Auto Kelly pro asijské vozy vybírali pouze ze sortimentu značky Nipparts. Nově přichází s další cenově dostupnou alternativou náhradních dílů pro vozidla vyráběná v Asii. Sortiment Blue Print rozšiřuje současnou nabídku Nipparts a doplňuje ji například v oblasti chladičů, karosářských výrobků a výfukových systémů. Díly nejvyšší kvality Značka Blue Print funguje od […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!