Auto Kelly: Sněhové řetězy Pewag Servo nově i ve verzi Sport

14. listopadu 2014, 19:24

Jsou účinné, snadno se montují a na autě skvěle vypadají. Sněhové řetězy jako pomocník i jako zimní tuning. Nejen v těžkých horských podmínkách na silnicích, v místech, kde se nesmí solit nebo kde je posyp velmi rychle zakryt novou sněhovou pokrývkou či ledem se stává, že ani zimní pneu pro dojetí natož bezpečnou jízdu nestačí. Pak je dobré mít sněhové řetězy. Nejlépe kvalitní značkové, testované a s prozákaznickým servisem.

Klasické ocelové řetězy poskytnou vozidlu nejlepší přilnavost na sněhu i ledu. A v porovnání s textilními nebo plastovými jsou mnohem odolnější. Což ostatně potvrdily i testy rakouského (ÖAMTC) a německého autoklubu (ADAC) a Auto Test. Vítězem testu se staly sněhové řetězy Pewag Servo. A pozor! Vyhrály také v rychlosti nasazování a to i nad speciálními „návleky“, které se pyšnily snadností nasazení.

Díky řetězům mají řidiči vůz i v náročných podmínkách lépe pod kontrolou a brzdná dráha je s řetězy  na takovém povrchu vždy mnohonásobně kratší. To platí i pro majitele SUV, kdy je třeba myslet na ovladatelnost vozu zejména při jízdě z kopce a zatáčení. Mnoho řidičů si myslí, že vůz SUV sám o sobě je řešení „pro vše“ na sněhu a ledu. Vozy jsou však těžké. V některých alpských zemích je nutné mít řetězy vždy u sebe a při sněhové pokrývce nebo příkazových značkách je použít. Rozhodně se tedy vyplatí mít u sebe takové řetězy, které s jistotou a rychle nasadíte a budou vám sloužit dlouhou dobu.

Víte, že existují řetězy i pro vozy s minimálním místem v podbězích? Seznamte se! Sportovní, superrychlé, samonapínací. I sporťáku na míru.

Řetězy Pewag Servo Sport byly vyvinuty tak, aby vyhovovaly i vozům s minimálním místem v podbězích (dříve mnohá omezení). Kroucené prameny řetězu na vnitřní straně a 7mm řetězové články řetězové sítě Pewag Servo Sport se vejdou skoro všude.

Vynikající trakce, záběr, bezpečnost a patentovaná servo technologie automatického napínání jsou u řetězů samozřejmostí. Patentovaná servo technologie se samočinně postará o správné napnutí řetězu a jeho optimální stav kontroluje i v průběhu jízdy. Řetěz byl vyvinut s ohledem na to, že nové vozy mají stále výkonnější motory, což klade při záběru kol vyšší nároky na řetězy. Montáž řetězů je velmi snadná díky ráčnovému systému, demontáž je snadná a čistá. Automatické otvírání vnitřního lana nabízí maximální komfort při demontáži. Vnitřní uzávěr je samootevírací a tak není nutné sahat hluboko do podběhů, což ocení každý řidič. Vysokou životnost zajišťuje kvalitní legovaná ocel.

Mimořádná pozornost byla věnována i designu řetězu, který vozu neubere, ale naopak přidá na eleganci a atraktivitě. Řetězy Pewag Servo jsou vyráběny také v zesíleném provedení pro SUV vozy.
   
NOVINKA Sněhové řetězy pewag pewag servosport :

Více na autokelly.cz

Související články

Nová kapalina do ostřikovačů STARLINE do -5°C
Nová kapalina do ostřikovačů STARLINE do -5°C

Do sortimentu provozních kapalin do ostřikovačů STARLINE přináší Auto Kelly novinku v podobě přechodové kapaliny s mrazuvzdorností do -5C. Tato kapalina je univerzální náplní do ostřikovačů skel a světlometů motorových vozidel, která je účinná až 250 dní v roce, kdy u nás teploty neklesnou pod -5°C. V podzimním a jarním období doporučujeme nahradit letní kapalinu […]

Rozšíření sortimentu hadicových spon STARLINE
Rozšíření sortimentu hadicových spon STARLINE

Aktuální nabídku hadicových spon STARLINE firma Auto Kelly doplnila o mini hadicové spony a o tzv. CC úchytky. Auto Kelly má nyní ve své nabídce tyto druhy hadicových spon:     – Hadicové spony – klasické W1                        – Hadicové spony – pérové W1     – Hadicové spony – mini NOVINKA     – Hadicové spony – […]

Autoelektrika v Auto Kelly: Novinky i snížení cen
Autoelektrika v Auto Kelly: Novinky i snížení cen

Elektrické díly jsou zastoupeny jak ve starších vozech, které tvoří početnou skupinu vozového parku v ČR, tak i v nových vozech, kde plní několik důležitých funkcí. Zajišťují například otevření, nastartování vozidla, dobíjení, řízení motoru, osvětlení, bezpečnost a v moderních vozidlech stále více i ovládají komfortní prvky. Auto Kelly věnuje autoelektrice náležitou pozornost, proto pravidelně zavádí […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!