Zima v BESTDRIVE

10. září 2015, 11:30

Léto ještě neřeklo poslední „adié“, ale v BestDrive se už chystají na chladné dny! Přípravy na zimní sezónu jsou v plném proudu. V celé servisní síti – v 66 servisech provozovaných společností ContiTrade Services s.r.o. i v 95 pobočkách franchisových partnerů se zapojilo téměř 1500 zaměstnanců do příprav na jednu z obchodně i servisně nejnáročnějších částí roku.

Ačkoliv už několik let platí zákon o povinném užívání zimních pneumatik, je každá zimní sezóna jiná. Stále ji velmi ovlivňuje aktuální počasí. S tím, že většina řidičů by ráda měla přezuto nejpozději na začátku listopadu. V praxi – pokud se babí léto vydaří – to často vypadá tak, že všichni řidiči by nejraději přezouvali v jeden den – 1. Listopadu. A to ani v servisní síti se 170 pobočkami zvládnout nelze.

Jak přípravy na sezónu probíhají a na co se zákazníci v servisní síti BestDrive mohou na podzim těšit nám přiblížil Roman Sabol, obchodní ředitel ContiTrade Services s.r.o..

Kdy se v BestDrive začíná s přípravou na zimní přezouvání?
Zimní pláště jsou u nás v kurzu už během prázdnin. Jako jedni z mála poctivě naskladňujeme naše pobočky zimními plášti. Tak, abychom byli připraveni na zimní nápor zákazníků, pneumatiky měli ihned k dispozici a nebyli závislí na pozdějších dodávkách plášťů – což bývá v zimní sezóně vždy riskantní. Připravujeme uskladněné pneumatiky, aby následný přehoz na ose byl pro zákazníka co nejrychlejší. Instalujeme nové stroje a chystáme veškeré technické vybavení, aby se zamezilo výpadkům a prostojům v průběhu zimního přezouvání.

Samotný začátek servisní zimní sezóny je velmi závislý na počasí. Pokud je teplý podzim, někteří zákazníci otálí s přezutím na zimní pneumatiky a nechávají přezutí na poslední chvíli. Většinou tím zbytečně riskují. U mnoha zákazníků je v poslední době trendem hledání nejvýhodnějších zimních pneu již v druhé polovině září. Tehdy je možné s volnějšími kapacitami servisu a dostatkem pneu na skladě získat tu nejlepší nabídku, a to v klidu a pohodě. S horšícím se zimním počasím se pneuservisy zaplňují a v celé republice se dá očekávat , stejně jako každý rok, zvýšení jak cen pneumatik, tak i ceny pneuservisu. Pneumatiky se postupně vyprodají a leckdy je potom těžké zásoby od výrobců opět naskladnit.

Doporučujeme: nenechat nákup zimních pneumatik a přezouvání na zimní pneumatiky na poslední chvíli, ale připravit se včas. Dá se tak ušetřit čas, nervy i peníze.

Já sám přezouvám na zimní pneumatiky již koncem září. Při spoustě cestování mám tak jistotu, že mne počasí nepřekvapí.

Jak je servisní síť BestDrive připravena na nápor zákazníků?
V servisech BestDrive se na „zimní“ zákazníky těšíme. Děláme maximum pro to, aby se u nás zákazníci cítili komfortně – objednáváním počínaje, samotným pobytem v servisu konče. Zákazníci se u nás mohou objednávat celou řadou způsobů: osobně, telefonicky, přes SMS nebo online. Na servisech je k volnému využití WiFi připojení. A samozřejmě – snažíme se minimalizovat čas zákazníka strávený na servise. Pro náročné zákazníky nabízíme i služby jako odvoz vozidla do servisu nebo přezutí v prostorách zákazníka. Zákazníci mohou komfortně vybrat a nakoupit pneu i služby na našem webu www.bestdrive.cz, a to dokonce s možností zaslat pneumatiky přímo do našeho servisu, kde se zrealizuje i montáž nových plášťů, kde ekologicky zdarma zlikvidujeme opotřebené pneu a jsme schopni v blízkosti bydliště zákazníka řešit následné služby, reklamace a poradenství.

Co jste pro zákazníky připravili?
Důvodů, proč nakoupit a přijet přezout na zimní do BestDrive je mnoho. Tak především, nabízíme pouze kvalitní zboží s garancí původu, záruka na pneumatiky 24 měsíců s možností vyřízení reklamace na kterékoliv pobočce BestDrive je samozřejmostí. Zákazník si nemusí dělat starosti s ojetými plášti – zdarma je za něj ekologicky zlikvidujeme. Pokud si zákazník neví rady – naši školení prodejci a technici rádi profesionálně pomohou s výběrem té nejvhodnější pneumatiky pro daný automobil, styl jízdy i stav peněženky.

Pro zákazníky máme připraveny pneumatiky značky Continental – opakovaně jednu z nejlepších pneumatik v zimních testech, značku Uniroyal, Semperit i domácí značku Barum se skvělým poměrem výkon a cena. Máme nabídku i pro zákazníky, kteří by rádi nakoupili maximálně cenově úsporně a to je značka Matador. Stále více se na nás obrací zákazníci pro značky Michelin, GoodYear, Bridgestone, Sava, Nokian a další a zjišťují, že i tyto pneumatiky jsou v BestDrive k nakoupení za velmi atraktivní ceny.

Ale neřešíme jen služby v oblasti prodeje pneumatik. Profesionální tým servisních mechaniků na místě zakoupené pneumatiky namontuje na vozidlo – to vše na těch nejkvalitnějších montážních a vyvažovacích strojích za využití nejmodernějších technologií. Při každé montáži pneumatik vizuálně zkontrolujeme podvozek automobilu a upozorníme zákazníka na případné nedostatky. Šrouby kol dotahujeme momentovým klíčem a součástí servisní ceny je vždy i nový pryžový ventil a vyvažovací tělíska. Zákazník není při placení zaskočen žádnými utajenými položkami nad rámec nabízené servisní ceny. Nesmím opomenout BestDrive Garanci, která chrání investici do pneumatik v případě jejich neopravitelného poškození. Díky hustému pokrytí najdete servis BestDrive téměř vždy v blízkosti Vašeho bydliště. A v neposlední řadě je tady Klub BestDrive, díky kterému zákazník získá zajímavější cenové nabídky a o řadě akcí je informovaný s předstihem.

Jakou nabídku mohou zákazníci očekávat?
Jak jsem již zmiňoval, chceme maximálně vyjít vstříc s akční nabídkou pro zákazníky, kteří se na zimu „připraví včas“. Nejlepší akční nabídka na pneumatiky a servisní služby bude směřována na naše věrné zákazníky Klubu BestDrive a to v posledních dvou týdnech září. Prodejny BestDrive v tomto období budou prodávat pneumatiky za internetové ceny a velmi výhodně je i servisovat. Šanci však mají všichni zákazníci – už prvním nákupem se můžete stát členem Klubu BestDrive a plně využít této výhody. Členství v Klubu BestDrive lze získat i při nákupu pneu a služeb na www.bestdrive.cz, kdy nakupujete nejvýhodněji z pohodlí domova. Zákazníci, kteří využijí toto mimořádně výhodné období ještě obdrží možnost uskladnění sezónních pneu za 1,-Kč na 6 měsíců a voucher na kontrolu a seřízení geometrie za 499,-, což jim umožní zajistit maximální životnost pneumatik v průběhu zimy a mít jistotu správných jízdních vlastností vozu. Všichni víme, jaký je v zimě stav silnic. Po nárazu do výtluku je nejlepší okamžitě nechat zkontrolovat a seřídit geometrii – čekání na jaro neprospěje ani automobilu, ani pneumatikám. Nabídka bude velmi zajímavá i v říjnu, ale „jackpot“ získávají Ti, co se připraví včas. O kompletní nabídce se brzy informujte na nejbližší prodejně BestDrive a webu www.bestdrive.cz, Nabídka je garantována na vlastních prodejnách ContiTrade Services s.r.o. , pro franchisové partnery BestDrive je nabídka nezávazná. Těšíme se na všechny zákazníky, které během zimní sezony přivítáme v našich servisech BestDrive.

Související články

BESTDRIVE ROADSHOW 2015
BESTDRIVE ROADSHOW 2015

Dovolené jsou už z valné části za námi. Protože i letos většina Čechů vyrazila na cesty autem, chtěli jsme i my v servisech BestDrive přispět k jejich bezpečnějším cestám za létem. V květnu a červnu tohoto roku jsme uspořádali BestDrive RoadShow 2015, na které jsme se zaměřili hlavně na kontrolu bezpečnosti automobilů – se zaměřením […]

BESTDRIVE a STAHLGRUBER společně
BESTDRIVE a STAHLGRUBER společně

Vyčíslit, s kolika náhradními díly a příslušenstvím pracují servisní mechanici v síti BestDrive je v době informačních systémů docela hračka – jsou to desetitisíce položek. BestDrive se (na rozdíl od autorizovaných servisů automobilových značek) úzce nespecializuje, servisy naší sítě prochází všechny značky a modely aut. Široké zaměření klade velmi vysoké nároky znalosti a dovednosti servisní […]

Bezpečně na cestách… s BESTDRIVE
Bezpečně na cestách… s BESTDRIVE

Co je nejdůležitější pro bezpečnou jízdu? Co řidič, to zřejmě jiná odpověď. Samozřejmostí by měly být co nejlepší prvky pasívní bezpečnosti: robustní karoserie vozu, kompletní sestava airbagů, kvalitní dětské autosedačky nebo automatické používání bezpečnostních pásů. To vše doplněno o různé prvky aktivní bezpečnosti: počínaje funkčními brzdami, přes kvalitní pneumatiky, přesné a spolehlivé řízení, tlumiče zajišťující […]

Bezpečně s  BESTDRIVE – Příprava auta na zimu
Bezpečně s BESTDRIVE – Příprava auta na zimu

Ačkoliv meteorologové se zatím nedokázali shodnout na tom, jaká zima nás letos čeká, jestli nadprůměrně teplá nebo naopak mrazivá, jedno je jisté. Dřív nebo později zima dorazí i k nám. Tak jako zahradníci připravují svoje zahrady na přezimování, i my řidiči bychom měli své „čtyřkolové“ miláčky připravit na to, abychom společně zimu zvládli co nejlépe. […]

BESTDRIVE: Systémy měření tlaku v pneumatikách TPMS
BESTDRIVE: Systémy měření tlaku v pneumatikách TPMS

V listopadu to bude už rok, kdy z výrobních pásů sjíždí nové automobily kategorie M1, které už jsou vybavené systémem monitorování tlaku v pneumatikách. Co nám tento rok přinesl? Dají se vypozorovat nějaké trendy? A co na systémy monitoringu tlaku v pneumatikách říkají zákazníci? Nejprve stručné shrnutí TPMS problematiky. Legislativa říká, že nová auta musí […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!