BestDrive: kvalita schválená společností Continental

24. listopadu 2015, 9:57

Internetové obchodování stále prožívá boom. Podle odhadů cenového srovnávače Heureka.cz a Asociace pro elektronickou komerci mají letos obchody na internetu přesáhnout 80 miliard! Oproti loňskému roku by měly tržby vzrůst o více než 20%, ale počet e-shopů je stabilizovaný na závratném čísle cca 37.000. Češi nakupování online milují a tento trend se nevyhýbá ani nákupu pneumatik. K dispozici nejsou přesná čísla, ale udává se že každá čtvrtá pneumatika se u nás nakoupí přes internet.

ContiTrade Services s.r.o. je provozovatelem servisní sítě BestDrive, která má po celé republice téměř 160 kamenných servisů. Většinu pneumatik stále dodává na trh k zákazníkovi tradiční cestou – přes své servisy, společně s přezutím na auto. Nicméně existují zákazníci, kteří si své pneumatiky rádi vyberou z pohodlí domova. Ti si své pneumatiky určitě vyberou na e-shopu www.bestdrive.cz, kdejsou nabízeny pneumatiky mnoha značek. Nejširší nabídka je ve značkách mateřského koncernu ContinentalContinental, Uniroyal, Semperit, Barum, Matador nebo General Tire.

Eshopů s pneumatikami je na českém trhu téměř 200, drtivá většina z nich nabízí pouze zboží bez dodatečných služeb. Jejich zákazník musí při nákupu počítat i s určitou hladinou nepohodlí – musí čekat, až dopravce objednané zboží dodá na udanou adresu, musí si sehnat pneuservis, který pneumatiky namontuje a také musí nové pneumatiky do servisu dovézt.

V poslední době naopak zaznamenáváme trend, kdy zákazník již nehledá na internetu jen produktu s nízkou cenou, ale hledá komplexní a komfortní řešení. BestDrive vychází vstříc zákazníkům, kteří preferují nákup pneumatik přes internet. V e-shopu www.bestdrive.cz si zákazník vybere nejen pneumatiky, ale i vhodné disky z pohodlí domova.

Pokud zákazník preferuje pohodlí a nechce doma čekat na dopravce, který mu zboží doručí na udanou adresu, může si objednané zboží vyzvednout přímo v některém z našich 160 pneuservisů BestDrive. A má-li zákazník zájem, tak i s přezutím na auto. Stejně tak potom  může nepotřebné pneumatiky uskladnit mimosezónu. Ušetří tak drahocenný prostor, ale i práci a čas spojený s manipulací s pneumatikami. Kromě toho má jistotu, že pneumatiky jsou skladovány správně.

Další z výhod zákazníků, kteří využijí nabídku pneumatik společně s pneuservisem, je i BestDrive Garance, která kryje hodnotu pneumatiky při jejím případném poškození.

Při samotné montáži mohou mechanici zjistit i případné nedostatky podvozku automobilu – např. v seřízení geometrie. Málokterý řidič si uvědomuje, že správné nastavení geometrie automobilu ovlivňuje jak životnost pneumatik, jejich stoprocentní využívání , ale i bezpečí a komfort při jízdě.

Eshop www.bestdrive.cz je provozován už více než deset let. Průběžně je modernizován a neustále se pracuje na jeho obsahu tak, aby odpovídal jak trendům, tak požadavkům zákazníků. Na rozdíl od mnoha konkurentů je za ním široká servisní síť téměř 160 poboček s reálnými skladovými zásobami pneumatik i autodoplňků, které jsou zákazníkovi ihned k dispozici. Novinkou e-shopu z poslední doby je i možnost objednat se na přezutí pneumatik a naplánovat si vhodný termín online, přímo v shopu, kterou mají všichni zákazníci skladující pneumatiky u BestDrive.

Produkty mateřského koncernu Continental jsou mezi zákazníky velmi oblíbené. Koneckonců, pláště s koněm ve znaku velmi často doporučují i odborníci, kteří je měli možnost prověřit v nezávislých testech pneumatik. Logicky tak jsou na internetu častým artiklem. Ne všichni prodejci však splňují požadavky společnosti Continental na prodej pneumatik. Proto se rozhodli své osvědčené partnery certifikovat a udělovat jim známky „Doporučený online obchod Continental" nebo „Oficiální online prodejce Continental".

"Máme radost, že naše e-shopy splnily náročně podmínky společnosti Continental pro prodej pneumatik. Continental se při svém prověřování zaměřuje na 5 základních oblastí: orientaci na zákazníka, poprodejní služby, dostupnost produktů, bezpečnost objednávek a spolehlivost nabízených pneuservisních služeb. Na našem shopu www.bestdrive.cz se snažíme vycházet vstříc zákazníkům, kteří hledají komfortní řešení. Nejen pneumatiku, ale i další poprodejní služby – počínaje pneuservisem, přes uskladnění pneumatik až po další autoservisní služby", shrnuje Roman Sabol, obchodní ředitel společnosti ContiTrade Services s.r.o..

www.bestdrive.cz má kromě certifikace od společnosti Continental řadu dalších referencí a doporučení: např. certifikát od Asociace pro elektronickou komerci APEK. Apek prověřuje internetové obchody velmi podrobně – při certifikaci musí splnit rovnou 52 pravidel, které jsou zaměřené hlavně na soulad obchodních podmínek i celého prodeje s platnou legislativou. Držitel certifikátu – www.bestdrive.cz – je dle APEK důvěryhodný obchod, kterému mohou zákazníci věřit. Ale nejcennější jak pro BestDrive, všechny zaměstnance e-shopu i nové potenciální zákazníky jsou reakce spokojených zákazníků. A ty přibývají, např. na heureka.cz je s e-shopem spokojeno 95% zákazníků.

Související články

BESTDRIVE: Mobilní pneuservisy
BESTDRIVE: Mobilní pneuservisy

Většina českých řidičů, pokud řeší cokoliv spojené s pneumatikami – ať už jejich přezutí, vyvážení nebo opravu – zajede do kamenného pneuservisu. Existuje i skupina zákazníků, kteří využívají služeb mobilních servisů – z důvodu úspory času i nákladů spojených s provozem vozového parku. Mobilní servisy pak realizují své službby přímo v prostorách zákazníka „Služby mobilního […]

Bezpečně s  BESTDRIVE – Příprava auta na zimu
Bezpečně s BESTDRIVE – Příprava auta na zimu

Ačkoliv meteorologové se zatím nedokázali shodnout na tom, jaká zima nás letos čeká, jestli nadprůměrně teplá nebo naopak mrazivá, jedno je jisté. Dřív nebo později zima dorazí i k nám. Tak jako zahradníci připravují svoje zahrady na přezimování, i my řidiči bychom měli své „čtyřkolové“ miláčky připravit na to, abychom společně zimu zvládli co nejlépe. […]

BESTDRIVE v novém roce
BESTDRIVE v novém roce

V rámci projektu Goodyear Bezpečná školka, který se zaměřuje především na prevenci v dopravní výchově u dětí předškolního věku, byla v závěru loňského roku úspěšně realizována dopravně bezpečnostní road show, která proběhla ve třech vybraných městech. Akce, která se postupně uskutečnila v Náchodě, Třebíči a Ostrově vzbudila velmi pozitivní ohlas nejen u dětí, ale i […]

BestDrive: Bezpečně na jarní prázdniny
BestDrive: Bezpečně na jarní prázdniny

Podle cestovních kanceláří tráví Češi jarní prázdniny nejraději lyžováním. Výběr lyžařské destinace záleží hodně na počasí. Pokud je mírná zima a je riziko nedostatku sněhu na českých horách, volí raději zájezdy do zahraničních středisek – rakouských nebo italských Alp nebo na Slovensko. A většina Čechů na tuto zimní dovolenou vyráží autem. S čím je potřeba […]

Bestdrive:  Prodlužte životnost pneumatik
Bestdrive: Prodlužte životnost pneumatik

První duben je za námi. Nejen na servisech BestDrive vrcholí přezouvání aut ze zimních pneumatik na letní. Spousta řidičů investovala do nových letních pneumatik a někteří možná přemýšlí i nad tím, jak pneumatiky využít co nejlépe. Může vůbec řidič ovlivnit to, jak dlouho bude na pneumatikách jezdit? Jak na to? Hned z počátku dobrá zpráva […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!