Bestdrive: motopneu Continental boduje

13. července 2016, 7:33

Servisní síť BestDrive je oficiálním prodejcem prémiových motocyklových pneumatik Continental. Novinkou v sportovních a supersportovních pláštích této značky je ContiSportAttack 3, která aktuálně boduje v mnoha testech renomovaných motocyklových časopisů.

Například ve srovnávacím testu časopisu Motorrad získala  1. místo v kategorii – dálniční / každodenní provoz. Celkově – v součtu všech kategorií („Závodní dráha“, „Test na mokru“ a  „Dálniční/každodenní využití )  získala perfektní 2. Místo. 

Novinka v motopláštích značky Continental – ContiSportAttack 3 – sportovní a supersportovní motocyklová pneumatika sbírá jedno pódiové umístění za druhým. Po celkovém vítězství v testu magazínu Fastbike 2/2016 – první místo ze sedmi možných – sportovní pneumatika Continental zabodovala proti konkurenci ve velkém srovnávacím testu časopisu MOTORRAD 12/2016. V kategorii „dálničních a každodenních pneumatik“ získala vynikající první místo. V celkové klasifikaci získala krásné druhé místo.

V testu bylo 6 párů pneumatik z kategorie supersportů. ContiSportAttack 3 zaujal nejen svými vlastnostmi v testovací disciplíně „dálniční / každodenní provoz“, ale i svým výkonem na mokru. A to je významný krok kupředu – působivá přilnavost i na mokru výrazně odlišuje novou ContiSportAttact 3 od její předchůdkyně.

Závěrečné hodnocení v testech  svědčí o ohromující všestrannosti supersportovní pneumatiky, která se vyrábí v závodě Continental v německém Korbachu. Závěrem jde říct jediné. Sportovní pneumatiky Continental byly v dálničním provozu vždy bezkonkurenční. Nový  SportAttack 3 je však vynikající i na mokru. V kombinaci se solidními „závodními“  výsledky jí to vyneslo krásné druhé místo v testu časopisu Motorrad.   

Související články

BESTDRIVE:  Autem na dovolenou, bez starostí
BESTDRIVE: Autem na dovolenou, bez starostí

Prázdniny jsou za dveřmi. Pro většinu z nás období dovolených, výletů i cest za zábavou. A také období, kdy hodně času trávíme v autě. My, Češi, rádi vyrážíme na dovolenou svým autem. Na dovolenou balíme kufry nebo tašku s jídlem, připravujeme nejen itinerář cesty, ale často i program jednotlivých dnů. Neměli bychom zapomenout ani na […]

Bestdrive: Online obchod s pneumatikami
Bestdrive: Online obchod s pneumatikami

Staromilcům se to možná nelíbí, ale internetové obchodování u nás prožívá boom. Tržby obchodů, které prodávají online, rok od roku rostou! Podle informací cenového srovnávače Heureka.cz a Asociace pro elektronickou komerci (APEK) vzrostly obraty v e-commerce o 30 miliard korun! Zatímco v roce 2012 byly tržby kolem 51 mld. Kč, v loňském roce už přesáhly […]

BESTDRIVE: Přezouvání na zimu odstartováno
BESTDRIVE: Přezouvání na zimu odstartováno

Málokdo teď myslí na zimu. Počasí je stále krásné a letní.… V servisech BestDrive však ani aktuální teplé počasí nezasahuje do přípravy na jedno z motoristicky nejnáročnějších období. Na zimu. Protože ta i letos určitě přijde. Na téma zima odpovídal Roman Sabol, obchodní ředitel servisní sítě BestDrive. Už pět let platí novela silničního zákona, která […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!