BESTDRIVE: Přezouvání na zimu odstartováno

5. září 2016, 10:10

Málokdo teď myslí na zimu. Počasí je stále krásné a letní.… V servisech BestDrive však ani aktuální teplé počasí nezasahuje do přípravy na jedno z motoristicky nejnáročnějších období. Na zimu. Protože ta i letos určitě přijde.

Na téma zima odpovídal Roman Sabol, obchodní ředitel servisní sítě BestDrive.

Už pět let platí novela silničního zákona, která stanovila povinnost používat zimní pneumatiky. Dá se pozorovat nějaký trend?

Každá zimní sezóna je jiná, nejvíce ji ovlivňuje aktuální počasí. Část řidičů by ráda přezula na zimní 1. listopadu (nebo vůbec). Naštěstí se tato skupina zmenšuje – dnes je jich odhadem už pod 20%. Tito řidiči často zbytečně riskují, nechávají přezouvání na poslední chvíli – kdy jsou servisy plné k prasknutí a mnohdy je i problém zajistit odpovídající zimní pláště.

Většina řidičů (cca 70-80%) jsou „uvědomělí“. Je jim jasné, že zima nakonec stejně přijde a chtějí být na ni připraveni včas. Navíc zimní pneumatiky již při 7 stupních Celsia, přízemních mrazících vykazují lepší jízdní vlastnosti než pneumatiky letní. Zimní pneumatiky i přezutí řeší s předstihem – klidně i v průběhu září. Tím si nejen zajistí zimní pneumatiky za bezkonkurenční ceny, ale i pohodlně přezují v termínu, který jim bude vyhovovat. To všechno navíc bez stresu, který bohužel často při zimním přezouvání jak u servisů, tak i u zákazníků panuje.

Běžným trendem posledních let je to, že s blížící se zimní sezónou jdou ceny pneumatik a hlavně servisu nahoru. Přesně to koresponduje s rostoucí poptávkou, zhoršující se dostupností pneumatik v klíčových rozměrech, prodlouženými pracovními hodinami a zajištěním služeb v druhé polovině října.

Za servisní síť BestDrive už několik let doporučujeme: nenechat nákup zimních pneumatik a přezouvání na zimní pneumatiky na poslední chvíli, ale připravit se včas. Dá se tak ušetřit nejen čas, ale i peníze.

Jak to aktuálně vypadá v servisech BestDrive?

Zimní pláště jsou na pobočkách BestDrive v kurzu už několik měsíců. V průběhu prázdnin probíhá naskladňování zimních pneumatik, díky němuž jsou naše servisy připraveny na zimní nápor zákazníků. Tisíce pneumatik jsou na servisech ihned k dispozici, bez nutnosti objednávání, které může být ve vypjatou zimní sezónu problematické.

A nejen to. Kolegové na více než 160 pobočkách po celé zemi připravují i uskladněná zákaznická zimní kola z jarní sezóny, tak aby následná montáž na vozidlo proběhla co nejrychleji.

V neposlední řadě, probíhá i předsezonní příprava a modernizace technického vybavení na servisech. V BestDrive si zakládáme na tom, že naše servisní vybavení je v perfektním stavu. I díky němu jsme schopní nabízet prémiové pneuservisní služby na té nejvyšší úrovni.

Zákazníci mají dnes spoustu možností nákupu pneumatik – od velkých servisních sítí až po nákup na internetu. Proč by měli přijít přezout právě do BestDrive?

Protože v BestDrive mohou využít všechno zmíněné v dotazu.

Nákup, pneuservis, BestDrive Garanci, Pneuhotel, autoservis, poradenství nebo reklamace lze uplatnit v celé síti, přitom nejbližší místní BestDrive nemá zákazník nikdy daleko.

Nakoupit pneu i servis mohou ale zákazníci i z pohodlí domova na internetu na stránkách bestdrive.cz a vyzvednout si objednané pneumatiky rovnou s realizací servisu na pobočkách BestDrive po celé ČR.

Zjednodušeně. Koncem září si doma vyberu na internetu pneu a servisní služby za nejvýhodnější ceny a pokud je nechci na dobírku, tak v nejbližším BestDrive mi pneumatiky rovnou prodají včetně odborné montáže a servisních služeb zakoupených přes internet – se vší péčí kvalitního kamenného servisu.

Zákazníci s pneumatikami uskladněnými v našem Pneuhotelu se mohou dokonce online objednat na přesný den a čas, který jim nejlépe vyhovuje.

Na prodejnách a servisech jsou školení odborníci na pneumatiky i pneuservis s řadou let zkušeností, kteří jsou připraveni pomoci zákazníkům doporučit a vybrat tu nejvhodnější pneumatiku pro daný automobil, styl jízdy i stav peněženky a provést kvalitní servisní služby.

Při každé montáži pneumatik vizuálně zkontrolujeme podvozek automobilu a upozorníme zákazníka na případné nedostatky. Šrouby kol dotahujeme momentovým klíčem a součástí kompletní servisní ceny je vždy i nový pryžový ventil a nová vyvažovací tělíska. Tady musím upozornit řidiče na lákání některých servisů na mimořádné nízké ceny přezouvání a následné násobně předražené ceny za ventil a vyvažovací tělíska. Řidiči by se vždy měli dotazovat po kompletní ceně včetně veškerého materiálu.

Nesmím opomenout výhodnou BestDrive Garanci, která chrání investici do pneumatik v případě jejich neopravitelného poškození, což se obzvláště při zakoupení nových pneumatik v zimě velmi oplatí.

Pro zákazníky máme připraveny hlavně pneumatiky značky Continental – opakovaně jednu z nejlepších pneumatik v zimních testech, značku Uniroyal, Semperit i nejžádanější domácí značku Barum se skvělým poměrem výkon a cena. Máme nabídku i pro zákazníky, kteří by rádi nakoupili maximálně cenově úsporně a to je značka Matador. Podle hesla „náš zákazník náš pán není problémem prodat za výhodné ceny i pneumatiky dalších etablovaných značek na trhu jako Michelin, GoodYear, Bridgestone, Nokian a další.

V BestDrive nabízíme pouze kvalitní zboží s garancí původu! Záruka na pneumatiky 24 měsíců s možností vyřízení reklamace na kterékoliv pobočce BestDrive je samozřejmostí.

Nepouštíme se do nabízení změti značek relativně levných pneumatik, většinou z čínské produkce. Tyto pláště vykazují v nezávislých testech velmi průměrné nebo podprůměrné jízdní vlastnosti, které rozpozná brzy i laik. Jejich prodej je však atraktivní zejména pro zisk prodejců , kteří je proto zákazníkům aktivně a dravě podbízí.

Staré, ojeté pláště jsou naše starost – zdarma je od zákazníků přijmeme k ekologické likvidaci.

Pokud se zákazník nechce trápit se sezutými letními koly nebo pneumatikami a hledat místo kam je na zimu složit může komfortně a bezstarostně kola uskladnit na celou zimní sezónu. Už žádné převážení pneumatik mezi domovem a servisem. Vše na jednom místě.

A v neposlední řadě je tady náš věrnostní program Klub BestDrive, díky kterému zákazník získá nejzajímavější cenové nabídky a o řadě akcí je informovaný s předstihem.

Na co se mohou zákazníci v BestDrive těšit?

Zákazníci, kteří nenechají přezutí na poslední chvíli, se budou „radovat“ z atraktivních cen nejen pneumatik, ale i servisu. Bez obalu mohu říct, že pro září jsme připravili cenové nabídky jak na pneumatiky, tak na služby v duchu motta: „Kdo dřív přijde, platí méně“.

Zákazníci, kteří do servisů BestDrive zamíří včas, ještě získají voucher na kontrolu geometrie za akční 1,-Kč! Eventuelní následné seřízení geometrie za zvýhodněnou cenu 499,- Kč. Což umožní zajistit maximální životnost pneumatik v průběhu zimy a mít jistotu správných jízdních vlastností vozu.

Součástí nabídky bude dárek pro naše věrné Klubové zákazníky a předsezonní akční ceny jak na zimní provozní kapaliny, tak na zimní autodoplňky jako autobaterie, řetězy, stěrače, žárovky atd.

Letos jsme servisní síť BestDrive rozšířili o nové atraktivní pobočky v Praze -Košířích, Plzni-Doubravce a Moravské-Ostravě. V průběhu léta proběhly rekonstrukce a modernizace těchto poboček, takže podzimní zákazníky už přivítají v novém, prémiovém hávu konceptu BestDrive.

Věřím, že zákazníci budou s nabídkou spokojeni a čekání na svou zakázku si zpříjemní bezplatnou WIFI, která je na většině poboček.

Zjednodušeně, všechny novinky, aktuální nabídky, místa provozoven, nabízené služby a akce na nich, samotný nákup zboží i služeb nebo online objednání do servisu lze pohodlně zjistit a realizovat na webu www.bestdrive.cz.

Těšíme se na všechny zákazníky, které během zimní sezony přivítáme v našich servisech BestDrive a velmi si vážíme toho, že využívají našich služeb.

Související články

BestDrive ROADSHOW 2016
BestDrive ROADSHOW 2016

Dovolené jsou v plném proudu a spousta Čechů letos vyráží na svůj letní odpočinek autem. Také v servisech BestDrive chtěli přispět k bezpečnějším cestám za létem. V květnu a červnu uspořádali již 3. ročník BestDrive RoadShow 2016, na které se zaměřili na kontrolu bezpečnosti automobilů – opět se zaměřením zejména na orientační kontrolu geometrie, pneumatik, […]

Bestdrive: motopneu Continental boduje
Bestdrive: motopneu Continental boduje

Servisní síť BestDrive je oficiálním prodejcem prémiových motocyklových pneumatik Continental. Novinkou v sportovních a supersportovních pláštích této značky je ContiSportAttack 3, která aktuálně boduje v mnoha testech renomovaných motocyklových časopisů. Například ve srovnávacím testu časopisu Motorrad získala  1. místo v kategorii – dálniční / každodenní provoz. Celkově – v součtu všech kategorií („Závodní dráha“, „Test […]

Bestdrive: Online obchod s pneumatikami
Bestdrive: Online obchod s pneumatikami

Staromilcům se to možná nelíbí, ale internetové obchodování u nás prožívá boom. Tržby obchodů, které prodávají online, rok od roku rostou! Podle informací cenového srovnávače Heureka.cz a Asociace pro elektronickou komerci (APEK) vzrostly obraty v e-commerce o 30 miliard korun! Zatímco v roce 2012 byly tržby kolem 51 mld. Kč, v loňském roce už přesáhly […]

Bestdrive: dvacet let franšízy v České republice
Bestdrive: dvacet let franšízy v České republice

Servisní síť BestDrive už řadu let patří k těm největším a nejznámějším sítím servisů v České republice. Ze servisů, které byly původně zaměřeny striktně na prodej pneumatik a servis s nimi spojený a nesly název nejznámější české značky pneumatik Barum, se stala síť autoservisů a pneuservisů s mezinárodním jménem BestDrive. Není tajemstvím, že více než […]

Bezpečně s BESTDRIVE: Připravte své auto na zimu
Bezpečně s BESTDRIVE: Připravte své auto na zimu

Kalendářní podzim je tady. A letos to vypadá, že se i počasí řídí kalendářem. Letní teploty jsou v nenávratnu a za pár týdnů (nebo možná dnů?) přijde zima. Jak se na ni připravit? Rady, jak zazimovat zahrádku, necháme na zahrádkářích. V Bestdrive jsou odborníci přes auta, a proto připravili pár tipů a rad na to, […]

BESTDRIVE: Pobočky v novém
BESTDRIVE: Pobočky v novém

Servisní síť BestDrive se v únoru letošního roku rozšířila o 3 nové pobočky: v Praze – Košířích, Plzni – Doubravce a Moravské Ostravě. Nové logo na budovách servisů už v únoru avizovalo změnu, na kterou se mohou těšit nejen zákazníci. V průběhu následujících měsíců panoval na všech třech pobočkách čilý stavební ruch. Značka BestDrive není […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!