12. Veletrh Inter Cars – vystavovatelé

19. srpna 2012, 0:00

Poslední prázdninový víkend od 31. srpna do 2. září 2012 se bude konat v pořadí dvanáctý veletrh náhradních dílů, nářadí a servisní techniky firmy Inter Cars.

Třídenní veletrh je organizován pro zákazníky a dodavatele firmy Inter Cars SA. Stejně jako v loňském roce se bude konat ve Varšavě na letišti Bemowo. Pátek 31 srpna je věnován největším zákazníkům Inter Cars a zástupcům médií.

Níže uvádíme seznam vystavovatelů: 
Asmet, BosalBrembo, CEI Construzione Emiliana Ingranaggi, Nissens, Comma Oil & Chemicals, Covind, CT Polska, DelphiElring, ERA, Eurolites, Exide Technologies, febi, Fomar Borg Automotive, FTE automotive, GG Profits, HELLA, Henkel, HÜCO Automotive, Hyva, IHR, KYB Europe, Lema, Lesjöfors Springs, LOTOS Oil, Magneti Marelli Aftermarket, MonarkDiesel, MS Motor Service International, NRF, Optimal, P.P.H Linex, Paradowscy AMP, Philips, Platinum Oil, Przedsiębiorstwo WP Bożena Pniewska, Q4Y, Robert BoschSchaeffler, Seguridad Industrial, Shell, Sogefi Group (Purflux), SWAG Autoteile, Tedgum, TRWValeo Service Eastern Europe, WIX-Filtron, ZF Friedrichshafen AG.

 

Místo konání:
Letiště Bemowo
ul. Piastów Śląskich 37
Varšava 

Organizátor: 

Sponzoři:

Partneři: 

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!