FCD.eu – Nová školení CNG a NOx

3. října 2016, 16:28

FCD Vám nově nabízí rozšířenou nabídku školení logické diagnostiky o aktuální témata. FCD vytvořilo zbrusu nová školení CNG a NOx reagující na nejnovější vývoj ve světě diagnostiky.

Již příští týden se koná diagnostické školení SD – NOx (EUR 6 + readiness code). Školení zaměřeno na Emise NOx, co je to a proč a kdy vznikají. S tím spojená legislativa, zdravotní rizika, potřeba redukce. Účastníci kurzu se dozví, čím se redukuje NOx (Obecné možnosti redukce= spotřeba vs výkon vs NOx, Optimalizace chodu motoru). Systémy pro redukci NOX (EGR, LNT, SCR).

Aktuální vypsané termíny najdete ZDE.

Dále FCD pozývá na školení SD – CNG. Diagnostický trénink zaměřený na CNG jako palivo, bezpečnost práce s CNG, komponenty CNG. Konkrétně se zabývá soustavou MB, Fiat, VW, Opel. Podrobněji se zaměří na OBD / sériová diagnostika/ LOG a detailně rozebere systém VW, funkce komponent s oscilogramy.

Aktuální vypsané termíny najdete ZDE.

Související články

FCD.eu – Školení pro srpen – prosinec 2016
FCD.eu – Školení pro srpen – prosinec 2016

Přinášíme Vám přehled školení, které pořádá firma IHR Technika a portál FCD.eu od srpna do prosince 2016.   17.8.2016 Počet volných míst: 3 ČR  Kosmonosy ZD   EMISE: Doškolovací kurz na značky – Osobní automobily – Zážehové motory (benzín) Přednášející: Hampl Jiří   17.8.2016   ČR  Kosmonosy VD   EMISE: Doškolovací kurz na značky – Osobní automobily – Vznětové motory (diesel, nafta) Přednášející: Hampl […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!