Valná hromada sdružení SISA

11. listopadu 2016, 14:52

Ve čtvrtek 10. listopadu se konala schůze valné hromady sdružení SISA – sdružení importérů a výrobců součástí automobilů a servisní techniky.

Valná hromada projednala a schválila zprávu představenstva o své činnosti v období od ledna letošního roku, zprávu o hospodaření, plán aktivit pro rok 2017 a rozpočet.

Novým členem sdružení se stala akciová společnost OMA CZ se sídlem ve Stráži pod Ralskem, když byla jednomyslně přijata valnou hromadou.

Hosty valné hromady byli zástupci a.s. Brněnské výstavy a veletrhy, obchodní ř ředitelka pí. PhDr. Dana Maria Staňková a Ing. Miloň Mlčák, kteří podali přítomným zevrubnou informaci o přípravě Autosalonu 2017 a vyzvali je k účasti na této akci.

Za ministerstvo dopravy ČR se prezentoval p. Ing. Sojka, který seznámil členy sdružení se stavem legislativy pro oblast schvalování a s připravovanými změnami.

Související články

SISA informuje: Návrh předpisu ISO 20077-1 (2016) pro nová vozidla s možností komunikace a přenosu dat na dálku
SISA informuje: Návrh předpisu ISO 20077-1 (2016) pro nová vozidla s možností komunikace a přenosu dat na dálku

Návrh předpisu ISO 20077-1 obsahující standardy pro nová vozidla s možností komunikace a přenosu dat na dálku, který byl předložen v současné době k celoevropské diskusi, obsahuje formulace, které nezaručují nezávislým subjektům podílet se na servisu a opravách těchto automobilů.

SISA informuje: elektrické servisní knížky ŠKODA AUTO
SISA informuje: elektrické servisní knížky ŠKODA AUTO

Sdružení SISA pokračuje v jednáních se společností ŠKODA AUTO o zjednodušení přístupu do systému erWin za účelem provedení zápisu v elektronické servisní knížce vozidla. Ze stanoviska společnosti ŠKODA AUTO vyjímáme:

SISA informuje : ÚOHS zahájil správní řízení
SISA informuje : ÚOHS zahájil správní řízení

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže po přezkoumání zadávacích podmínek pro výběrové řízení na servis a opravy motorových vozidel Městské policie Praha zahájil správní řízení z moci úřední vedené pod spisovou značkou S0508/2016/VZ.

EET v naší praxi
EET v naší praxi

Sdružení SISA připravuje na leden tohoto roku pro své členy seminář k problematice EET. Specifičnost prostředí nezávislého aftermarketu si žádá objasnění některých závažných problémů spojených se zaváděním EET v autobranži.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!