febi: Tester zavěšení GST získává mezinárodní ocenění

17. listopadu 2011, 0:00

Mobilní tester firmy febi Bilstein obdržel 11. října 2011 renomovanou cenu “Innovation Award” letošního veletrhu Equip Auto v Paříži.

Porota, skládající se z osmdesáti francouzských a zahraničních novinářů vybírala nejvíce inovativních produkty a služby z kategorie „OEM and Green Technology“, „Spare Parts and Aftermarket“, „Services“ i „Garage Equipment“. Do soutěže bylo nominováno 26 produktů a služeb.

febi Bilstein, který představil svůj mobilní tester v kategorii „Garage Equipment“, porazil sedm dalších finalistů a získal zlatou medaili. Konkurence v této kategorii byla obzvlášť silná, protože produkty z oblasti dílenského vybavení představily také přední společnosti, jako jsou Bosch a Delphi.

 

Prezident Febi France, Gildas du Cleuziou řekl při přebírání ceny během gala večeru: "Jsme velmi hrdí na toto ocenění a jsme rádi, že odborný tisk uznává hodnotu tohoto zařízení. Naším deklarovaným cílem je nabízet inovativní, odborné a především praktická řešení, která pomohou servisům v jejich každodenní práci."

Tester febi Bilstein získal ve Francii ještě jednu cenu před veletrhem Equip Auto. Během veletrhu Inotech Trade Show, pořádané firmou Flauraud, získal cenu "Innovation Trophy".

 

 

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!