KYB představuje soutěž na sociální síti

6. srpna 2014, 16:29

KYB Europe aftermarket představuje svoji první soutěž na sociální síti Facebook.

Oslovuje všechny automechaniky napříč Evropou, aby zaslali fotky tlumičů, jenž objeví na vozidle, a které jsou ve skutečně špatném stavu. KYB vybere nejlepší, a hlasováním se vybere vítěz.

První cena pro vítěze je fotoaparát Nikon SLR a výběr značkového nářadí od firmy Sykes Pickavant, druhá cena je kompaktní fotoaparát Nikon a nářadí od Sykes Pickavant.

Soutěž běží od pátku 18.července do pátku 26. září 2014.

Do soutěže se můžete přihlásit jen přes KYB facebookové stránky www.facebook.com/KYBSuspension -> http://woobox.com/hf7s7w.
 

Související články

KYB mění technologii značení pružin
KYB mění technologii značení pružin

Jak jistě všichni z branže víte, KYB rozšířila svoje výrobní kapacity v Čechách o nový závod v Chrudimi. Tento závod je určen výhradně na výrobu vinutých pružin pérování určených pro trh s náhradními díly. Při jejich výrobě je použita nejnovější technologie a na jednu z nich se nyní podíváme podrobněji.  Označení pružin je na první dojem […]

KYB sponzoruje Baja Poland 2014
KYB sponzoruje Baja Poland 2014

Již druhým rokem KYB sponzoruje Baja Poland, největší závod cross-country v Polsku. Závody se budou konat poslední srpnový víkend a pojedou se v okolí Štětína. Poprvé se budou účastnit závodníci na motocyklech a čtyřkolkách. Budou se potýkat s náročnou tratí v okolí města Dobra a Drawsko Pomorskie. V letošním roce je 10 pohárů ve FIA […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!