ZF Aftermarket Tech Adventure 2020 – první ročník již v září!

24. února 2020, 15:49

ZF Aftermarket Tech Adventure je moderní kombinací technických školení a odborných znalostí poskytovaných odborníky koncernu ZF. Program zahrnuje teoretická a praktická školení, zátěžové testy na kluzné ploše, a to je jen zlomek toho, co čeká na účastníky této akce.

ZF Aftermarket Tech Adventure 2020

Pro co nejlepší předání znalostí je nezbytně nutná správná forma samotného školení. Tedy taková, která dovolí účastníkům plně se zapojit po celou dobu jeho trvání a umožňuje jim soustředit svou pozornost na klíčové informace. Suchá teorie moc nepomůže, pokud není podpořena praktickými ukázkami na jednotlivých konstrukčních skupinách. Přidáme-li k tomu skutečné příklady z praxe, budou poskytnuté tipy a informace jasné a snadno pochopitelné. Těmito předpoklady se firma ZF Aftermarket řídí pri organizaci technického školení pro české a slovenské autoservisy, známého jako ZF Aftermarket Tech Adventure.

ZF Aftermarket Tech Adventure 2020

Jak se zúčastnit Tech Adventure?

Akce Tech Adventure je určena pro mechaniky opravující osobní a nákladní automobily, kteří používají originální díly značek z portfolia ZF Aftermarket: LEMFÖRDER, SACHS, TRW a ZF.

Pozvánku na školení zaměřené na osobní automobily lze získat díky účastí v prodejní akci pořádané jedním z našich distributorů: AD PARTNER CZ&SK a.s., Auto Kelly a.s., ELIT CZ spol.s.r.o., Inter Cars, J + M AUTODÍLY s.r.o., STAHLGRUBER CZ s.r.o.

Chcete-li získat pozvánku na setkání věnované nákladním vozidlům, využijte prodejní akci organizovanou našimi distributory: AUTOTECHMA PULLMANN s.r.o., E.M.T. spol. s.r.o.,Inter Cars, SCHÄFER a SÝKORA s.r.o.

Podrobnosti o akci jsou k dispozici u vybraného distributora.

ZF Aftermarket Tech Adventure 2020

Teoretická a praktická školení

Tech Adventure klade velký důraz na praktickou stránku školení. Plánujeme mimo jiné zorganizovat celodenní praktické semináře zaměřené na diagnostiku poruch a správnou montáž produktových skupin dodávaných ZF Aftermarket. Každý z účastníků si ze školení ZF Tech Adventure 2020 odnese bohaté odborné znalosti. Široká nabídka značek ZF Aftermarket bude odprezentována tak, aby zdůraznila roli mechanika při správném a bezpečném fungování vozidel, která servisuje.

Během setkání bude mimo jiné prostor nejen na zajímavou prezentaci technologie COTEC, kterou jsou vybaveny všechny brzdové destičky z nabídky TRW, ale také na prezentaci technologie DTEC nebo brzdových destiček Electric Blue.

Eletric Blue TRW

Všichni účastníci ZF Aftermarket Tech Adventure budou mít také možnost dozvědět se více o technologiích, které nabízí ZF Race Engineering – speciální oddělení ve struktuře ZF, vyrábějící komponenty pro motoristický sport, včetně Formule 1, Formule E, WRC nebo DTM. Na dalším stánku, který rovněž najdete na ZF Aftermarket Tech Adventure 2020, nabídnou inženýři firmy ZF návštěvníkům jedinečnou příležitost seznámit se s nejnovějšími technologiemi ADAS.

Dějištěm letošního ročníku školení, které se uskuteční ve dnech 21. – 25.09.2020, bude Automotodrom Brno. Je to jedno z nejmodernějších zařízení tohoto typu v České republice.

Podrobné informace o programu ZF Aftermarket Tech Adventure 2020 najdete v odborném tisku nebo u distributorů.

ZF Aftermarket nabízí ty nejkvalitnější náhradní díly: díly řízení, odpružení a gumo-kovové díly LEMFÖRDER, tlumiče, pružiny, spojky a dvouhmotové setrvačníky od firmy SACHS, díly řízení, odpružení a brzdové komponenty pod značkou TRW, a také součástky značky ZF, jako například díly do převodovek a olejové sady.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!