FCD.eu – Založení spolku „Zdravé auto“ odstartoval kontroverzní Věstník dopravy č. 7/2015

13. července 2015, 17:39

Na blogu iDNES se můžete informovat o tom, jak lze Věstníkem dopravy nenápadně otočit znění zákona téměř o 180°, na jehož základě již byly mnohé Stranice měření emisí dlouhé léta diskriminovány. Nyní výklad instrukce o tzv. „vícestupňoví výrobě vozidla“ dovoluje měřit značky i těch vozidel, které SME schváleny v seznamu ze zákona schválených značek nemá. Najednou to jde, ale omluví se někdo za diskriminaci a zahájená správní řízení a tresty z nich vyplývající za posledních 15 let?

Zkušeností, že se lze vyhnout akutní novele zákona tím, že někdo rozhodne o nás bez nás a my zjistíme, že nás někdo týral za to, co Ministerstvo dopravy od 3.7. 2015 zase doporučuje, je skandální, a motivuje nás to k založení profesního spolku a k obraně proti manipulátorům zákona pro svůj vlastní byznys s výsadním postavením a ve střetu zájmů!

V brzké době budeme zasílat členské přihlášky do právě vznikajícího spolku "Zdravé auto". Budete zároveň seznámeni se stanovami spolku, s jeho úlohami a cíly.

Odkaz na Blog iDNES: http://fleischhans.blog.idnes.cz/c/465472/zpackany-zakon-c-56-je-latan-jeste-zpackanejsimi-instrukcemi-ministerstva-dopravy.html (Prosím, rozesílejte tento odkaz na největší možný okruh svých známých, aby se veřejnost dozvěděla, jak i s obyčejným občanem mává někdo, kdo chce jen sát peníze z jejich peněženek bez jakéhokoliv přínosu)

Děkujeme za Vaše stanoviska v komentářích jak na blogu iDNES, tak u u článku na FCD.eu a zde pod článkem.

Zdraví a pěkný čas dovolených přeje
za FCD.eu team
L.Fleischhans

Související články

FCD.eu – Osmistům servisům s SME tikají poslední měsíce před ztrátou „profesního osvědčení“ pro jejich živnost
FCD.eu – Osmistům servisům s SME tikají poslední měsíce před ztrátou „profesního osvědčení“ pro jejich živnost

Dobrý den všem diagnostikům a autoopravářům, nejen autoservisů se službou měření emisí, ale VŠECH autodílen se týká hra o čas, kdy Ministerstvo dopravy účelově smaže několik stovek autoservisních Stanic měření emisí ze seznamu „aktivních“, protože není možné, aby je školicí střediska DEKRY a ČSPSD stačí protáhnout účelovým „prohlubovacím školením“, které nemá ani co školit, protože […]

FCD.eu – Mimořádná výzva ke společnému boji za zajištění práce autoopravnám a proti účelovým „výpalným“
FCD.eu – Mimořádná výzva ke společnému boji za zajištění práce autoopravnám a proti účelovým „výpalným“

Vážení autoopraváři profesionálové, Společnost DEKRA zavedla bič na spoustu z Vás! Vymyslela si, a na Ministerstvu dopravy vynutila v zákoně tzv. „prohlubovací školení“. Dle Věstníku dopravy smí toto „prohlubovací školení“, které vůbec není potřeba, provádět jen „technická zkušebna“ (DEKRA nebo TÜV SÜD – ten však školení sám neorganizuje) nebo Ministerstvem dopravy zřízená organizace (CSPSD). Vše […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 14. července 2015, 12:11 0 0

VENCA přibližně před hodinou
Odpověz
Dobrý nápad až na to , že půlka opraven neumí ani pořádně diagnostikovat auto a hlavně tomu
ani pořádně nerozumí. Pořád se někdo jenom domnívá. Páni profesionálove a to vám nevadí.že máte ve svých řadách spoustu těch co vám berou práci kteří nemají ani oprávnění podnikat.Kdyby toto nebylo máte hned hromadu práce. Dělám v oboru 33 let ,ale tolik blbců jsem ještě v žádném jiném oboru neviděl.Tolik zpackaných a neodborných oprav a těch nekonečných keců kdo za to může a jak by se to mohlo udělat.Jenom se divím jak to může všechno procházet. Hlavně podporujte všechny co vám berou práci vždyt je to jenom váš kamarád.

Odpověď

Anonym, 14. července 2015, 16:10 0 0

Souhlasím s vámi ve všech bodech. Zákazník za vše zaplatí a v servisu na sebe stejně nic nenechají.
Musím konstatovat,že jezdí opravovat do dalšího servisu po servisu a už se tam nechtějí vracet
kvůli aroganci setkávám se s tím denně.

Odpověď