Nissens slaví 90. let od založení

25. listopadu 2011, 0:00

V letošním roce slaví společnost Nissens A/S 90-leté výročí jako mezinárodní výrobce chladících a klimatizačních systémů. V roce 1921 byla firma založena v Dánsku Juliusem Nissenem jako manufaktura na výrobu chladičů do automobilů.

V současné době je společnost ve vlastnictví čtvrté generace rodiny Nissens. Během několika desetiletí byly k původní výrobě chladičů přidány další produkty – kondenzátory, intercoolery, topení, atd. Navíc v roce 1980 byla založena průmyslová divize s cílem dodávat náročné chladící technologie na zakázku pro větrné elektrárny i další průmyslová odvětví.

V současnosti je Nissens průmyslovým podnikem s výrobními závody v Dánsku, Slovensku a Číně a 18 prodejními pobočkami. Společnost zaměstnává více než 700 lidí po celém světě, kteří přispívají k poskytování Delivering the Difference zákazníkům, kteří požadují vysokou kvalitu, jedinečnou nabídku produktů a výhody inova-tivního a profesionálního výrobce.

Alan Nissen, majitel a generální ředitel společnosti Nissens A/S doplňuje: “Naší silnou stránkou je, že znalosti a zkušenosti, které jsme získali 90letým vývojem, výrobou a prodejem chladících a klimatizačních systémů nám umožňuje rychle reagovat na požadavky trhu. Známe “naše podnikání” a vždy jsme byli silně zákaznicky orientovaní. Naší ambicí je se i nadále vyvíjet a rozvíjet dle potřeb našich zákazníků, to je také důvod, proč oslava 90-ti letého výročí je více poctou do budoucnosti než do minulosti.“

Zaměstnanci Nissens oslavili nedávno 90. výročí v různých zemích, přičemž oslavy byly velkou příležitostí setkat se a sdílet informace o trendech a vývoji na trzích v Evropě, Severní Americe a Asii.

Nissens oslavil výročí také uvedením nových produktů a inovacemi technologií pro automobilový průmysl i další odvětví.

Článek o oslavách firmy Nissens.

Více o Nissens na www.nissens.com.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!