Dohoda firem TEXA a Federal-Mogul

19. ledna 2012, 0:00

Na základě dohody uzavřené mezi firmou TEXA a Federal-Mogul, uživatelé diagnostická přístrojů TEXA mají nyní přímý přístup z diagnostického softwaru IDC4 na portál náhradních dílů Federal-Mogul.

V softwaru IDC4 pro PC je možno aktivovat odkaz na katalog náhradních dílů, rychle identifikovat díly v katalozích Federal Mogul a získat přístup k informacím o jejich instalaci. To vám umožní ušetřit čas, který zabírá vyhledávání jiných katalogů a webových stránek. Toto řešení také snižuje počet vratek.

Zařízení připojené k internetu stahuje aktualizace v reálném čase a poskytuje uživatelům aktuální informace i o nových modelech vozidel a jejich náhradních dílů.

"Jsme hrdí, že můžeme spolupracovat s prestižní a historickou značkou motoristické branže" – řekl Elvis Colla, ředitel marketingu a prodeje TEXA.

"Tato dlouhodobá dohoda s firmou TEXA dále posiluje pozici Federal-Mogul jako vedoucího partnera a dodavatele dílů pro distribuční sítě a servisy" – řekl Olivier Legrand, Marketing Director EMEA Global Aftermarket.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!