Nordson uvádí ovladač na procesy práškového lakování

13. listopadu 2019, 9:29

Společnost Nordson Industrial Coating System ze skupiny Nordson a přední dodavatel průmyslových zařízení a technologií pro řízení procesů práškového lakování představila Encore Engage, svůj nejnovější ovladač na řízení procesů práškového lakování. Tento ovladač nové generace firmy Nordson, nabízí snadné a intuitivní ovládání, vyšší hospodárnost a maximální produktivitu práce.

Nordson Industrial Coating System

Encore Engage je ovladač, který klientům nabízí jasné a smysluplné řízení každého kroku v průběhu procesu práškového lakování.

“Od samého začátku jsme ovladač Encore Engage navrhovali s ohledem na provozovatele práškových lakoven, dali jsme na zpětnou vazbu od zákazníků a udělali z intuitivního a jednoduchého ovládání celého systému naší nejvyšší prioritu,” říká Stephen Lovass, výkonný viceprezident firmy Nordson Industrial Coatings Systems.

Ovladač Encore Engage je vybaven dotykovou 15-ti palcovou obrazovkou, moderní grafikou a snadným a intuitivním ovládáním na podkladě snadno pochopitelných symbolů a pomáhá pracovníkům obsluhy lépe pochopit celý proces práškového lakování a stát se v této oblasti odborníky.

Navíc má tento ovladač jednoduchou navigaci, díky čemuž je příprava nových pracovních postupů a šablon (receptů) snadná a intuitivní. Videoukázky a přesné pokyny na obrazovce poskytují obsluze důležité informace a další podporu, zejména u kriticky důležitých úkonů.

Pracovníkům, kteří obsluhují zařízení pro práškové lakování nabízí ovladač Encore Engage instrukce v několika jazykových verzích, což jim pomáhá zvýšit jistotu při řízení celého procesu a odstraňuje pochybnosti a hádání.

Firma Nordson má 65 let zkušeností s inovacemi, které zákazníkům pomáhají zvýšit konkurenceschopnost a vyrábět lepší a kvalitnější produkty.

Encore Engage a platforma Wisdom využívají prověřený hardware, ovládací prvky, aplikace a zkušenosti firmy Nordson v oblasti podpory a pomáhají zákazníkům zlepšovat své výrobní procesy.

Stephen Lovass dále dodal: “Náš ovladač Encore Engage umožňuje pracovníkům obsluhy zařízení pro práškové lakování stát se odborníky ve svém oboru. Snažili jsme se nabídnout provozovatelům práškových lakoven ovladač, který budou nejen rádi používat, ale poskytnout jim i nástroj, který jim pomůže získat větší důvěru ve způsob, jakým pracují.”

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!