Novinka u APM Automotive: Hygienický sprej LOCTITE

14. června 2010, 0:00

APM Automotive zařadil do svého sortimentu další zajímavý produkt svého nového dodavatele, firmy HENKEL. Jedná se o Hygienický sprej LOCTITE, což je víceúčelový desinfekční prostředek vhodný na čištění automobilových klimatizací, který je účinný proti mnohým druhým bakterií, plísní i virů.

Zavedení tohoto spreje do sortimentu APM Automotive přitom podporuje malá bonusová akce, při níž jsou ke každému balení Hygienický sprej LOCTITE (150 ml) rozdávána vonítka ve tvaru čtyřlístku. Při jednorázovém nákupu většího množství spreje může zákazník zdarma získat také praktickou vestu Loctite. Podmínkou je ale objednávka alespoň tří kartonů (= celkem 36 ks á150 ml) uskutečněná pouze prostřednictvím tel. 379 302 966.

Loctite je jednou z obchodních značek koncernu Henkel, pod kterou jsou dodávána především nejrůznější lepidla pro použití v průmylové výrobě, při údržbě i v domácnostech, ale řada dalších chemických výrobků s aplikacemi pro lepení, lisování, utěsňování, separace či nejrůznější povrchové úpravy apod. APM Automotive přitom nabízí také výrobky značky TEROSON (rovněž patřící do koncernu Henkel), což je specialista na nejmodernější lepidla, tmely a povrchové povlaky pro použití na karosérie automobilů.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!