Turbodmychadla od APM Automotive

3. května 2012, 0:00

Vzhledem ke stále stoupající poptávce bylo v centrálním skladu APM Automotive naskladněno kolem 200 nejžádanějších typů turbodmychadel, která jsou tak neustále připravena k okamžitým dodávkám. Zároveň začal pracovat specialista na uvedený sortiment.

Společnost APM Automotive má turba ve svém sortimentu autodílů a příslušenství už delší dobu. Celkem nabízí 1.400 různých turbodmychadel pro osobní, dodávkové a nákladní motory. Letos na jaře se ale produkt management firmy rozhodl pro naskladnění zhruba dvou stovek nejžádanějších položek tak, aby tyto stále žádanější díly byly mnohem dostupnější. Turbodmychadla, která nejsou skladem, jsou k dispozici do 2-4 pracovních dnů od objednávky. APM Automotive přitom nabízí výhradně nová turba (repasovaná v nabídce nejsou), navíc se 100% zárukou originálního dílu. V nabídce jsou všichni hlavní OE výrobci turbodmychadel – BOSCH MAHLE Turbo System, GARETT by Honeywell, BorgWarner (značky KKK a Schwitzer), MITSUBISCHI (značka MHI), IHI, TOYOTA, HOLSET (nákladní motory).

V některých případech jsou na daný motor turbodmychadla od uvedených výrobců mezi sebou zaměnitelná. Zaměnitelnost je jak na úrovni výrobců, tak i jednotlivých typů. Rozdíly jsou mnohdy nepatrné a pro správnou funkci a montáž obvykle nepodstatné. Proto může zákazník při výběru správného turba využít služeb nového specialisty, který najde vždy to správné řešení od toho správného výrobce… Technicko-prodejním poradcem na turbodmychadla je zkušený kdyňský operátor Petr Rada (tel. 379 302 929, petr.rada@apm.cz).

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!