APM: Nový katalog pro motorkáře

25. května 2012, 0:00

Po loňském úspěšném rozšíření sortimentu autodílů o motodestičky vydala letos společnost APM Automotive nový, aktualizovaný katalog motocyklových brzdových destiček Omega Performance.

Kromě destiček přitom motorkářům nabízí také motobaterie KOYO, filtry MAHLE, zapalovací svíčky BRISK A NGK či špičkové motocyklové oleje CASTROL, SHELL a nově i REPSOL.

Nový katalog OMEGA PERFORMANCE zahrnuje celkem 254 typů motodestiček s přehledem jejich aplikací na všechny běžné motocykly, skútry, endura i čtyřkolky. 92-stránkový katalog má praktický malý formát (A5) a nabízí také přehled a stručné popisy sedmi různých brzdných směsí. APM Automotive má aktuálně skladem 213 nejběžnějších položek ve čtyřech stupních tvrdosti.

Uznávaná americká značka OMEGA Performance nabízí veškeré typy brzdových destiček pro motocykly, skútry i čtyřkolky, přičemž využívá různé směsi brzdných elementů s rozdílnou tvrdostí a tedy i použitím. Tyto destičky splňují nejnáročnější požadavky na brzdová obložení, neboť jejich technologie výroby je založena na sintrovaných kovo-keramických materiálech vyvinutých pro sportovní účely.

V elektronickém vyhledávacím katalogu APMCat (http://cat.apm.cz/) lze motodestičky Omega Performance vyhledávat pouze po přímém zadání obj. čísla (v různých podobách), pro vyhledání správného typu destiček slouží právě nově vydaný aktualizovaný papírový katalog (obj. č. 6656100).

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!