Interaction: Stick ’n’ Go! – Snadno a rychle

20. října 2014, 16:22

Všestranná samolepka Stick ’n’ Go! představuje krátkodobé řešení malých poškození laku, například v podobě otlučení odletujícím štěrkem nebo drobných škrábanců.

Speciální lepicí folie se nalakuje originálními materiály Spies Hecker přímo během samotné opravy vozidla. Fólie se jednoduše páskou, v horní a spodní části, přilepí na maskovací fólii hned vedle lakovaného dílů. Pak už jen stačí zbývající plochu očistit odstraňovačem silikonu 7010/7080 a poté aplikovat 2K vrchní lak nebo podkladový a následně vrchní průhledný lak. Zkrátka tím stejným materiálem, který právě používáte na opravu.

Při předání vozidla zákazník, krom perfektně opraveného vozidla, obdrží i tuto samolepku vloženou do letáčku s návodem na použití a kontaktem na vaši lakovnu. Leták lze také, jako visačku, umístit například na zpětné zrcátko a zákazník má vaše kontaktní údaje neustále na očích.

Použití:
• Vyberte jednu z nálepek na zadní straně listu (nebo si vytvořte svou vlastní), která je nejbližší tvarem k poškození na Vašem vozidle.
• Očistěte místo, kde nálepka bude použita. Důležité: nálepka nebude držet na špinavém místě či na ploše napadené korozí.
• Vystřihněte a vyjměte nálepku z papíru.
• Přiložte a přitiskněte prsty nálepku na poškozené místo.

Pár minut po prvním použití ji lze ještě přemístit. Již po 48 hodinách bezpečně zvládne náročné jízdní podmínky. Samolepku je možné leštit pro odstranění drobných nedokonalostí. Zákazníka je nutné informovat, že se jedná o dočasné řešení. Nejpozději 3 měsíce od vzniku poškození by měla být provedena profesionální oprava. Tato samolepka je určena pro krátkodobou kosmetickou opravu a získání času, aby si mohl vybrat lakovnu, ve které nechá opravit svoje vozidlo.

Tato snadná „oprava“ je elegantním řešením oproti v současné době používaným lakovací tužkám (tzv. štětečkování), které sice poskytnou momentální antikorozní ochranu,  ale na pohled je často výsledek ještě horší než před opravou.

Ideální služba zákazníkům s přidanou hodnotou, ať už je vaše lakovna malá nebo velká.

Související články

Údržba stříkacích kabin
Údržba stříkacích kabin

Prašnost a nečistoty v kabině či na přípravném pracovišti je bohužel neustále aktuální téma. Jsou vytvářeny především nesprávně připraveným povrchem, nevhodným oblečením, zanesenými filtry či špatným seřízením odsáváním kabiny. Následné problémy ať už s nečistotami na nalakovaném povrchu nebo následné potíže s provozem technologií jsou jasným důsledkem. Stále se ještě setkáváme s provozy, kde se […]

Re-Zinc – snadná cesta ke galvanizaci
Re-Zinc – snadná cesta ke galvanizaci

Systém Re-Zinc je určen ke galvanizaci pro ochranu karoserie. Díl, který má na sobě rez, je třeba obrousit, jak nejlépe to lze. Po ošetření povrchu produktem Re-Zinc se odstraní prorezlé částice v pórech materiálu. Ve stejný čas se na opravovanou část nanese vrstva zinku a zastaví případnou korozi. Re-Zinc lze použít (místo zinkového spreje) všude […]

Interaction slaví úspěch na soutěži Firma roku
Interaction slaví úspěch na soutěži Firma roku

Soutěž „Firma roku“ patří svým všeoborovým a regionálním zásahem k největším podnikatelským kláním v zemi. V hodnocení dosahuje maximální objektivity a vytváří zcela ojedinělé vzájemné porovnání účastníků v jednotlivých krajích i za celou Českou republiku. Dne 21. 10. 2014 proběhlo slavnostní vyhlášení soutěže za Středočeský kraj a Prahu. Společnost Interaction, výhradní distributor autolaků Spies Hecker, […]

Rady a tipy techniku Spies Hecker pro strukturované barvy Peugeot
Rady a tipy techniku Spies Hecker pro strukturované barvy Peugeot

Po provedení řady praktických testů a proveření opravárenských technik pro nové matné strukturované barvy Peugeot, vydává Spies Hecker podrobné pokyny pro lakýrníky, volně ke stažení. Tyto aktualizované pokyny mají za cíl pomoci lakýrníkům reprodukovat, co nejpresněji, matný strukturovaný vzhled nových speciálních barev Peugeot Ice Silver a Ice Grey. „Nápadně drsný povrch mění svůj vzhled v […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!