Servisy a distrubutoři po celém světě potvrdili vysokou úrověň spokojenosti s Schaeffler Automotive Aftermarket

24. dubna 2015, 9:18

Asi 75% všech dotázaných distributorů a téměř 90% dotázaných nezávislých servisů po celém světě uvedlo, že jsou „velmi spokojeni“ se společností Schaeffler Automotive Aftermarket. Další pozitivum: 43% nezávislých servisů se považuje za skutečné příznivce produktů a služeb společnosti Schaeffler Automotive Aftermarket.

Toto jsou výsledky průzkumu mezi zákazníky zveřejněného společností Schaeffler Automotive Aftermarket, která za tímto účelem najala nezávislou výzkumnou agenturu 2hm & Associates. Po dobu 4 měsíců během loňského roku se online/telefonického průzkumu zůčastnilo 3.800 servisů a přibližně 750 distributorů. Cílem bylo získat přehled o spokojenosti zákazníků, zejména pokud jde o produkty, know-how a služby – spolu se zákaznickou loajalitou.

"Výsledky celosvětového průzkumu mezi zákazníky potvrdily naše vysoké hodnocení v oblasti jako jsou spokojenost zákazníků, produkty a služby a to vše v přímém srovnání s našimi hlavními konkurenty." říká Dr. Robert Felger, Senior Vice President Product&Marketing Schaeffler Automotive Aftermarket. "Ať už na úrovni distributorů nebo servisů, našim cílem je i nadále plnit očekávání našich zákazníků, a pokud možno je přesahovat."

Na zákazníky ze strany distributorů zapůsobili specialisté na trh s náhradními díly velmi pozitivně – v přímém srovnání s konkurencí je Schaeffler Automotive Aftermarket značně napřed. A to nejen díky svému portfoliu produktů, ale i pro své know-how a nebo při sdělování technických znalostí. Další plus – specialisté Aftermarketu obdrželi nejvyšší hodnocení i v oblasti  zákaznických služeb a vztahu se zákazníky. Hlavní kritéria hodnocení zde byly přátelskost, kompetence a dostupnost zaměstnanců.

Nezávislé servisy se také vyjádřily pozitivně o produktovém portfoliu Schaeffler Automotive Aftermarket. Účastníci byli, kromě jiného také požádání, aby ohodnotili do jaké míry jsou řešení Schaeffler Automotive Aftermarket orientované na potřeby servisů, zda tato řešení přispívají k účinné a náklady šetřící opravě, a jestli katalogová data umožňují rychlou identifikaci náhradních dílů.

Závěr: Nezávislé servisy ocenily Schaeffler Automotive Aftermarket vysokými známkami pro kvalitu a širokou nabídku produktů, inovativní přístup a stejně jako distributoři také pro služby zákazníkům.

Související články

Nové kity torzních tyčí Ruville od Schaeffler Automotive Aftermarket
Nové kity torzních tyčí Ruville od Schaeffler Automotive Aftermarket

Premiéra na nezávislém trhu s náhradními díly: Schaeffler Automotive Aftermarket rozšiřuje svůj široký sortiment podvozkových dílů a od dubna nabízí nové kity torzních tyčí Ruville pro zadní nápravy osobních vozidel modelů Renault Kangoo. Značka Ruville tímto inovativním řešením dále upevňuje svoji pozici předních dodavatele náhradních dílů se specializací na motor a podvozek. Nové řešení se […]

Schaeffler: Předepnuté pružiny zavěšení náprav Ruville nyní poprvé na aftermarketu
Schaeffler: Předepnuté pružiny zavěšení náprav Ruville nyní poprvé na aftermarketu

Schaeffler Automotive Aftermarket, pod svou značkou Ruville, nabízí nyní jako první na nezávislém trhu s náhradními díly široké portfolio předepnutých pružin zavěšení náprav pro osobní vozy. Toto patentované montážní řešení umožňuje servisům velmi rychlou a snadnou výměnu pružin přední nápravy a to bez rizika poškození. Pro montáž již není nutné použití stahovák pružin. Toto nové […]

Vodní čerpadla Ruville ochrání motory automobilů
Vodní čerpadla Ruville ochrání motory automobilů

Schaeffler Automotive Aftermarket nyní pod svou značkou RUVILLE nabízí nově definovaná vodní čerpadla a KITy rozvodových sad s vodním čerpadlem pro téměř všechny běžné evropské a asijské modely automobilů. Materiály u kritických komponentů, jako je například těsnění hřídelů vodních čerpadel, jsou vysoce odolné proti opotřebení a zabraňují jakémukoli úniku – a to dokonce i při […]

Schaeffler přinese do Svitav až 1000 nových pracovních míst
Schaeffler přinese do Svitav až 1000 nových pracovních míst

Rozvoj společnosti v regionu, investice v hodnotě víc než dvě a půl miliardy korun a vytvoření 960 nových pracovních míst během tří až pěti let v novém podniku. To jsou záměry skupiny Schaeffler s novou výrobní halou, která se právě začíná stavět v průmyslové zóně ve Svitavách. První provozy by měly výrobu spustit už na […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!