Top Oil: Glysantin posiluje vstup na trh ve střední a východní Evropě

25. října 2011, 0:00

Glysantin®, nejvíce prodávaná chladicí kapalina v Evropě posiluje prostřednictvím dvou kooperačních partnerů Romtec v Rumunsku a Top Oil Services v České a Slovenské republice svůj vstup na trhy střední a východní Evropy.

Romtec, jeden předních výrobců automobilových kapalin v Rumunsku bude v rámci smlouvy s BASF o Co-Brandingu na všech svých obalech s chladicími kapalinami na čerpacích stanicích a v supermarketech uvádět logo Glysantin®.

V Top Oilu, obchodníku s mazivy a automobilovou chemií v České a Slovenské republice získala BASF navíc dalšího obchodního partnera, který disponuje rozsáhlou obchodní sítí v obou těchto zemích.

„Jsme velmi rádi, že jsme v Romtecu a Top Oilu získali hned dva silné partnery, kteří nám pomohou Glysantin® učinit ještě známějším a posílit vedoucí pozici v Evropě“ – říká Dr. Mario Sandor který je u BASF zodpovědný za prodej automobilových kapalin v Evropě. „Již nějaký čas vidíme, že trh s prémiovými vozidly ve střední a východní Evropě roste – zákazníkům s těmito vozy chceme v budoucnosti nabídnout komplexní ochranu naší prémiové značky v místě“ – vysvětluje Mike Freche, manažer značky Glysantin® u BASF.

O Glysantin®
Glysantin®, originál od BASF, je nejvíce prodávanou chladicí kapalinou v Evropě. Jak při vysokých teplotách tak i v silných mrazech produkty řady Glysantin® spolehlivě celoročně chrání motory před korozí, přehřátím a mrazem. Již v roce 1929 nahlásila BASF Glysantin® k patentování, od té doby jsou produkty z Ludwigshafenu prodejním bestsellerem. Produkty řady Glysantin® mají většinu schválení velkých výrobců automobilů pro první plnění. Ve spolupráci s předními světovými automobilovými koncerny je řada Glysantin® neustále přizpůsobován aktuálním požadavkům. Kvalitní chladicí kapaliny jsou určeny pro použití ve všech vozidlech. Další informace naleznete na www.glysantin.de, http://www.facebook.com/Glysantin a http://twitter.com/Glysantin.

Více na top-oil.cz


 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!