Koronavirus: Oznámení a doporučení distributorů a prodejců

16. března 2020, 13:03

Vzhledem k mimořádné situaci podnikají společnosti zabývající se distribucí a prodejem dílů preventivní opatření. Oficiální oznámení o fungování společností naleznete níže (budeme průběžně aktualizovat):

AD Partner

Vážení partneři,

náš provoz zůstává v obvyklém režimu. Všechny pobočky AD PARTNER CZ & SK jsou plně funkční s běžnou otevírací dobou, rozvoz zboží je v standartním režimu.

Protože nám na Vás záleží a chceme Vám umožnit minimální osobní kontakt, realizujte prosím objednávky přednostně přes internet anebo telefonicky.

Skvělá partnerství rostou v náročných dobách ještě silněji.

Děkujeme, přejeme Vám hodně zdraví a síly.

Team AD Partner

ALCAR BOHEMIA

Provoz a veškeré služby společnosti jsou zachovány v plném rozsahu včetně doručování zboží a poskytování poradenství. Partneři se mohou obracet na call centrum ALCAR BOHEMIA v průběhu celé standardní pracovní doby od pondělí do pátku od 8:00 do 16:30 hod.

V rámci preventivních opatření obchodní zástupci dočasně omezili své cestovní aktivity a obchodní agendu nadále řeší prostřednictvím telefonického a e-mailového kontaktu. Zboží, které obchodní partneři ALCARu, například z řad mnoha set pneuservisů, objednají každý pracovní den do 15:00 hod., jim je doručeno přepravcem Toptrans následující pracovní den kamkoliv v České republice.

Registrovaní zákazníci mohou nonstop využívat pro objednání zboží ALCAR webshop. Motoristé pak mohou bezpečně a bezkontaktně vybírat nová kola v pohodlí svého domova v ALCAR 3D konfigurátoru kol, který jim je k dispozici 24 hodin denně.

Věříme, že všichni společně nejenom překonáme tuto globální krizi a nelehké časy, ale vyjdeme z tohoto obtížného období ještě silnější!

ALCAR udělá vše pro to, aby se kola točila dál. Přejeme vám všem, abyste si uchovali pozitivní náladu a pevné zdraví.

Váš tým spol. ALCAR BOHEMIA

Allstar Trading

MÁME OTEVŘENO ?
AUTODÍLY
Osobní odběr, rozvoz i expedice zboží v klasickém režimu!
Tel: 596790790, 608975868

AMRS

Společnost AUTO-MOTO RS si je vědoma vzniklé situace s nemocí COVID-19. Proto jsme i my zavedli opatření, aby se to nás a našich odběratelů dotklo co nejméně.

Náš e-shop plně funguje, takže objednávat je možné přes něj a nebo jinou dohodnutou cestou. Doručování prostřednictvím kurýrů a tranzitní dopravy je plně funkční. Pro veřejnost a maloobchod jsme zavření, ale pro velkoobchody a servisy fungujeme naplno.

Jsme rádi, že můžeme naše služby poskytnout alespoň tímto stylem.

Kolektiv AMRS

APM Automotive

Vážení zákazníci,

po včerejším zasedání vlády byla autoservisům a prodejnám autodílů udělena výjimka z omezení plynoucích z nouzového stavu ČRZ tohoto důvodu budou od úterý 17.3.2020 opět otevřeny prodejny APM Automotive. V zájmu zdraví všech však prosíme zvažte nutnost osobní návštěvy. Objednané zboží vám bude samozřejmě vydáno jak na pobočce, tak v rámci pravidelných závozů.

V případě nutné osobní náštěvy prodejny prosíme dbejte všech aktuálně doporučených hygienických opatření (roušky/odstup/minimální kontakt). V případě platby na místě preferujeme úhradu kartou (pokud je na pobočce terminál).

Nadále platí zákaz osobních návštěv našich obchodních zástupců ve vašich provozovnách, můžete je ale samozřejmě kontaktovat na mobilních číslech a emailech. To samé platí i v případě kontaktu našich pracovníků z poboček nebo centrály.

Pokud se situace jakkoli změní, budeme vás informovat co nejdříve to bude možné.

Auto Kelly

Vážené zákaznice, Vážení zákazníci,

Činnost autoopravárenství po 16.3. byla Vládou zařazena do výjimky.

Autoservisy a dodavatele dílů mohou poskytovat a zajišťovat služby v této oblasti i po nejnovějším omezení pohybu osob na celém území ČR. 

Obchodní síť (pobočky i e-shop) Auto Kelly funguje bez přerušení a poskytuje i nadále služby všem svým velkoobchodním zákazníkům v plném rozsahu, včetně rozvozů!

Dochází pouze k omezení provozní doby na všech pobočkách, otevřeno bude v Po – Pá od 8 do 17 h. Na pobočkách, které mají víkendový prodej, bude otevřeno v So od 8 do 12 h.

Nedělní provoz je až do odvolání zrušen.

Váš tým AK

Auto Moto RS

AMRS a COVID 19.
Spoločnosť AUTO- MOTO RS si je vedomá vzniknutej situácie s chorobou COVID 19. Preto sme aj my zaviedli opatrenia aby sa nás a naších odberateĺov to dotklo čo najmenej . Náš e-shop je v plnej prevádzke , takže objednávanie je možné cez neho alebo inou dohodnutou
formou.Doručovanie prostredníctvom kuriérov a tranzitnej dopravy je plne funkčné . Pre verejnosť a maloobchod sme zatvorení,ale pre veĺkoobchody a servisy sme v plnej prevádzke. Sme radi , že môžeme poskytnúť naše služby aspoň v takomto formáte. Kolektív AMRS

Auto Partner

Vážený zákazníku,

firma Auto Partner SA bude nadále v provozu a zboží bude expedováno.

Situace se může kdykoliv změnit, ale děláme vše proto, abychom byli schopni pro Vás zboží doručit.

Již teď se tvoří na hranicích kolony, takže je předpoklad, že bude docházet ke zpoždění v dodávkách zboží.

Z toho důvodu, budou objednávky zkráceny o 1 hodinu !  Dále Vás budeme průběžně informovat.

Děkujeme za pochopení

cora HB

Vážení zákazníci,

Od soboty 2.5.2020 již budeme fungovat v běžném režimu. Prosíme Vás, aby jste při vstupu do prodejny měli nasazenou roušku a dodržovali bezpečný odstup min. 2m.

Děkujeme a těšíme se na Vaši návštěvu.
coraHB autodíly s.r.o.

Elán Car

Prodej nepřerušen
Vážení zákazníci, dle usnesení vlády z 15.3.2020 č. 215 mohou být naše prodejny otevřené. Prodej na obou prodejnách není přerušen a e-shop je také v provozu. S ohledem na zdraví náš všech upřednostňujeme objednávky přes e-shop s platbou předem nebo na fakturu. Informace budeme průběžně aktualizovat. Rozvozy zboží jsou také bez omezení.
16.3.2020 8:30h

Elit CZ

Vážení zákazníci,

činnost autoopravárenství od 16. 3. byla Vládou zařazena do výjimky. Autoservisy a dodavatelé dílů mohou poskytovat a zajišťovat služby v této oblasti i po nejnovějším omezení pohybu osob na celém území ČR.

Společnost ELIT CZ, spol. s r.o. funguje nadále bez přerušení provozu a obsluhuje všechny typy zákazníků, jako doposud.
Naše služby poskytujeme v plném rozsahu a zahrnují rovněž rozvozy k velkoobchodním zákazníkům.

Omezujeme však provozní dobu na pobočkách:

Po – Pá 8:00 – 17:00, Sobota 8:00 – 12:00

pobočka Praha – Zličín: Po – Pá 8:00 – 17:00, Sobota 8:00 – 12:00

Nedělní provoz je až do odvolání zrušen.

FERDUS

Vážení zákazníci,

jsme tu stále pro Vás, připraveni pomoci Vám s výběrem a dodáním celého našeho sortimentu.

Naše prodejna, e-shop, rozvozy, instalace a servis fungují bez omezení. Pečlivě dbáme na dodržování všech hygienických opatření, abychom chránili naše zákazníky a naše zaměstnance.

Přepravci nás žádají, abyste využili možnosti platby kartou nebo převodem přes platební bránu při objednávání na našem e-shopu.

Provoz autoservisů a pneuservisů byl po 16. 3. 2020 zařazen do výjimky z mimořádných opatření, aby byla zajištěna mobilita nás všech.

Autoservisy, pneuservisy a jejich dodavatelé mohou i nadále poskytovat a zajišťovat služby v této oblasti, tedy i po nejnovějším opatření, kterým je omezení pohybu osob na celém území ČR.

Tým FERDUS

Get Automotive

Vážení zákazníci, vzhledem k momentální situaci a ochraně zdraví nás i našich obchodních partnerů omezujeme osobní kontakt (do odvolání). Technická podpora po telefonu či e-mailu funguje bez jakéhokoliv omezení. Děkujeme za pochopení.

Tým pracovníků
GET automotive s.r.o

HART

Vzhledem k současné epidemiologické situaci a v souvislosti s oznámení stavu hrozby epidemie na území ČR, SK a Polska 14. března 2020, s cílem zabránit šíření COVID-19 a ochrany zdraví a životů naších klientů a zaměstnanců, společnost HART od 16.03.2020 pozastavuje obchodní činnost do odvolání.

Po intenzivní přípravě, od 30.03.2020 opět otevíráme naše pobočky. Jsme vám k dispozici a snažíme se přizpůsobit naši nabídku služeb dynamicky se měnícím tržním očekáváním.

Interaction

Vážení obchodní partneři,

situace v souvislosti s šířením nemoci COVID-19 se rázově změnila a proto dovolte, abych Vás informoval o situaci v naší společnosti.

Naše společnost si je vědoma vážnosti situace a s tím spojené odpovědnosti, a v souvislosti s tímto i naše firma zavedla a zavádí řadu opatření. V současné době není žádný náš zaměstnanec v karanténě či nemocí postižen a tento stav chceme udržet po celou dobu.

Přistoupili jsme proto, krom opatření týkajících se hygienického a provozního charakteru, dále k omezení výuky ve školících střediscích, k omezení pohybu a setkávání se našich zaměstnanců navzájem, jakož i k omezení obchodních schůzek na nutné minimum.

Toto opatření jsme učinili v rámci ochrany nejen našich zaměstnanců, ale celé společnosti jako takové, proto věřím, že je chápete.

Tento momentální stav by nicméně neměl mít vážnější vliv na naši spolupráci, komunikaci, dodávky (krom vybraných ochranných pomůcek) a celkové fungování naší firmy, která bude fungovat jako jindy a pouze upřednostní na dobu nezbytně nutnou jiné formy komunikace před osobním setkáváním.

Tyto kroky činíme v souvislosti s vědomím důvěry, kterou udržujeme s vámi, našimi obchodními partnery, a kterou chceme i nadále upevňovat.

Martin Písařík – Jednatel společnosti

Inter Cars Česká republika

Vážení zákazníci,

na základě usnesení vlády ze dne 15.3. 2020 je od 16.3. 2020 od 0:00 hodin do dne 24.3. 2020 do 6:00 hodin udělena výjimka pro maloobchod pro:

  • opravy silničních vozidel
  • odtahy a odstraňování závad vozidel
  • prodej náhradních dílů

Na základě tohoto usnesení může servis do 30 osob opět realizovat opravy automobilů a INTER CARS bude fungovat bez omezení v oblasti poskytování služeb a distribuce autodílů.
S ohledem na aktuální situaci a maximální ochranu jak Vašeho zdraví, tak i zdraví našich zaměstnanců, Vás žádáme o ohleduplnost při objednávání a převzetí zboží a to:

  • Maximálně pečlivě a přesně identifikovat zboží v objednávce (minimalizovat vratky zboží)
  • Maximálně využít závoz zboží na svou provozovnu a objednávání zboží telefonicky a přes internetový katalog
  • V případě platby v hotovosti upřednostnit platbu platební kartou
  • Minimalizovat osobní kontakt při přejímce objednaného zboží, tak aby byl dodržen odstup minimálně 2 metry

Sledujte naše internetové stránky, kde naleznete veškeré aktuality.
Věříme a přejeme si, abychom společně toto nelehké období zvládli ve zdraví a bylo co nejrychleji za námi.

Váš Inter Cars

Servind

Vážení obchodní partneři,

chtěli bychom Vás v krátkosti informovat o opatřeních, která naše společnost přijala v návaznosti na zhoršující se situaci okolo koronaviru/nemoci COVID-19.

Na všech úrovních řízení a ve všech útvarech byla zavedena nezbytná personální a hygienická opatření, která pomohou zajistit řádný provoz naší společnosti i v případě další eskalace situace.

V současné době nemáme žádné informace ohledně omezení dodávek od našich dodavatelů, nicméně jsme se přesto, již před pár dny, rozhodli značně navýšit naše skladové zásoby, abychom byli schopni garantovat bezproblémové dodávky zboží i v budoucnu. Nedostupným zbožím se stávají pouze ochranné pomůcky, zejména masky a respirátory.

Jediným stávajícím omezením pro zákazníky je zrušení možnosti osobního odběru zboží na pobočkách v Tuchoměřicích i v Brně a zrušení veškerých školení.

Naše zákaznická centra, stejně tak naši obchodní zástupci, jsou Vám nadále k dispozici na obvyklých kontaktech. V současnosti neevidujeme žádného našeho zaměstnance s nemocí COVID-19 a ani v režimu karantény.

Za případné drobné komplikace a omezení se Vám předem omlouváme.

 David Bártek, jednatel společnosti

Stahlgruber

Vážení obchodní partneři,

naše prodejní pobočky Vám budou v průběhu května opět plně k dispozici.
Obchodní zástupci jsou připraveni Vás znovu navštívit. Neváhejte využít jejich kapacitu, případně kontaktujte vedoucího příslušné pobočky.
Postupné uvolňování přijatých opatření se může v jednotlivých regionech lišit s ohledem na aktuální situaci.

Děkujeme za Vaši loajalitu během uplynulých týdnů a těšíme se na další spolupráci.
Tým STAHLGRUBER

TECHNOLOGY-GARAGE

Vážení zákazníci a dodavatelé,

od 16. března až do odvolání regulujeme v zájmu zdraví našich zaměstnanců i vás, našich obchodních partnerů, fyzický vstup do našeho areálu TECHNOLOGY Group, Liberecká 102, Jablonec nad Nisou. Děkujeme za pochopení!

Vstupní brána do areálu bude uzavřena. Proto prosíme návštěvy a řidiče dopravců, aby svá vozidla zaparkovali na parkovišti před areálem a zavolali na jeden z kontaktů uvedených na vstupní bráně areálu – 483 360 124, 606 763 295. Zajde si pro vás náš proškolený pracovník, dohodne se další postup, ZAJISTÍME POTŘEBNÉ.

Všeobecné omezení volného pohybu osob je rozumným opatřením minimalizace šíření koronaviru COVID-19. Minimálně stejně důležité je ale i NEPODLÉHAT PANICE, NEŠÍŘIT PANIKU, dodržovat zvýšenou hygienu a zjišťovat si relevantní informace.

Naše společnost aktuálně poskytuje své služby bez dalších omezení.

Věřme, že tuto krizi společně zvládneme!

Pevné zdraví a selský rozum vám přeje

Ing. Václav Lhoták – jednatel
TECHNOLOGY-GARAGE spol. s r.o.

Top Oil

WM autodíly

WM Autodíly fungují bez omezení.

Výjimka z nařízení Vlády České republiky o uzavření obchodů a zákazu poskytování služeb umožňuje i nadále opravy silničních vozidel a prodej náhradních dílů pro dopravní prostředky. WM Autodíly ujišťují své zákazníky, že náhradní díly, které potřebují pro své podnikání, jsou k dispozici v plném rozsahu i nadále. Bez omezení je možnost objednání dílů v online katalogu repdoc i telefonicky na vaší pobočce WM Autodíly.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!