Přenosný počítač Delphi odolný proti poškození

11. dubna 2011, 0:00

Firma Delphi představila tablet odolný vůči poškození, který se po otočení obrazovky změní na laptop. Přístroj má operační systém Windows, 10-ti palcový displej odolný proti poškrábání a polití, a také webkameru.

Přístroj byl navržen pro servisní stanice. Otáčecí displej umožňuje používat počítač jako tablet a diagnostikovat závady jednou rukou a po otočení displeje se přemění na notebook s plnohodnotnou klávesnicí, kde je možno vyhledat potřebné technické údaje.

Stylus poskytuje kontrolu nad dotykovým displejem a také umožňuje rozpoznávání rukopisu. Životnost baterií tohoto uživatelsky příjemného přístroje je až 8,5 hodiny, takže není potřeba ho nabíjet během pracovního dne.

"Tento levný a účinný diagnostický přístroj byl navržen tak, aby splňoval potřeby vyplývající z provozu dílny. Přístroj pracuje v prostředí Windows, takže mechanici s ním mohou manipulovat intuitivním způsobem a mohou dokonce přidávat vlastní aplikace, například Word a Excel, tak aby mohli plně využít nový systém" – řekl Mike Rayne, místopředseda Diesel Aftermarket, Delphi Product & Service Solutions.

Počítač s diagnostickým softwarem Delphi umožňuje mechanikům analyzovat, ukládat a tisknout parametry v textové i grafické podobě, analyzovat informace o chybových kódech a provádět řadu kroků pro nastavení a regulaci systémů.

Automobilový diagnostický software Delphi zahrnuje 48 výrobců automobilů a více než 4.000 modelů aut a 54.000 v nich instalovaných systémů. Software pro nákladní automobily obsahuje 31 výrobců automobilů, přes 1.400 modelů aut a 22.000 systémů, který také zahrnuje diagnostiku přívěsů.

http://am.delphi.com/

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!