Ocenění Galerie De Innovación 2011 pro OBD Matrix

17. dubna 2011, 0:00

Porotou „Galeria de Innovación 2011“ na veletrhu Motortec v Madridu, bylo zařízení OBD Matrix uznáno za nejvíce revoluční přístroj v kategorii elektronické diagnostiky vozidel.

Porota, které předsedal José Antonio Jiménez Saceda, generální ředitel Sernauto (španělská asociace výrobců zařízení a dílů pro automobilový průmysl), byla složena ze šestnácti akademiků, zástupců průmyslu a novinářů.

"Účast na posledních třech nejdůležitějších veletrzích s automobilovými díly a příslušenstvím v Paříži, Frankfurtu a Madridu" – říká zakladatel a prezident firmy TEXA Bruno Vianellem – "potvrzuje naše přesvědčení, že naše snahy o vybudování silné mezinárodní společnosti, jde správným směrem. Vyrábět v Itálii, stát se lídrem na všech mezinárodních trzích, to je náš cíl." – dodal.

 

OBD Matrix umožňuje záznam nepravidelností provozu vozidla za běžných podmínek používání, aniž by muselo vozidlo opustit servis, kde se často nepodařilo reprodukovat podmínky, za kterých dochází k chybám. A po určité době pozorování, mechanik dokáže přečíst informace o provozu uchované v OBD Matrix.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!