Profesionální startovací zařízení a nejmodernější nabíječky

5. prosince 2016, 18:37

Banner představuje dvě novinky. Lithiové pomocné startovací zařízení Banner Jump Starter a nabíječky Banner Accucharger.

Pomocné lithiové startovací zařízení s ultrakompaktním designem je asi o 80% lehčí než běžná zařízení s olověnými akumulátory a lze jej použít do -20°C. Pomocná lithiová startovací zařízení navíc bodují svou malou hodnotou samovolného vybíjení a schopností rychlého nabití ve srovnání s běžnými zařízeními s olověnými akumulátory. 

Variantami 12 V a 24 V pokrývají lithiová pomocná startovací zařízení Banner Jump Starter všechna používaná vozidla. Pro motocykly, osobní automobily, SUV, malé dodávky a lodě se 4 až 6válcovými motory je vhodná varianta 12 V. Pro lodě, nákladní automobily, stavební stroje, autobusy a zemědělské stroje do obsahu 13.000 cm3 a s napětím elektrického rozvodu 24 V se profesionálové spoléhají do budoucna na verzi 24 V.

Nejnovější výrobková inovace z továrny Banner je jako stvořená pro profesionální uživatele v servisních dílnách, automobilových klubech nebo dopravních firmách. Firma Banner dala jasný signál o svém výrobku jako protiváze k nespolehlivým levným lithiovým pomocným startovacím zařízením. Protože s jejich příliš nízkým výkonem, omezenou funkčností při nízkých teplotách a bez existujících bezpečnostních zařízení, jako je vypínač při přetížení, nejsou určitě vhodná pro profesionální použití a proto nejsou na trhu rozšířená.

U pomocných startovacích zařízení firmy Banner jsou naproti tomu použity nejmodernější akumulátory LiFePO4, popřípadě LiPO, které zaručují nejen maximální bezpečnost, ale také dlouhou životnost.. Elektronická ochrana zabraňuje vzniku zkratů, přepólování a přepětí. Aby výrobek byl zralý pro trh, zařízení absolvovala nespočetné testy při nejtěžších podmínkách a ukázala své přednosti také v zimě: Všechny startovací pokusy byly úspěšné a zvláště u velkých strojů proběhl start také při nízkých teplotách díky lithiovým článkům absolutně bez problémů.

Další technickou událostí je textový displej 12V startovacího zařízení: Velice dobře čitelný animovaný displej nabízí krok za krokem návody na startování v němčině, angličtině a francouzštině. Verze s 24 V je místo displeje vybavená LED ukazatelem.

Zařízení Banner Accucharger se postarají jednoduše, bezpečně a rychle o optimální nabití baterie a udržení nabitého stavu, a tím také o spolehlivost a dlouhou životnost olověné baterie.

Jízdy na krátkou vzdálenost, provoz stop & go a studené starty: Moderní olověné akumulátory jsou při každodenním provozu silně namáhány. Postupně probíhající vybíjení vede v nejhorším případě k hlubokému vybití a baterie vypoví službu. Pouze pravidelné udržovací dobíjení a dodržování nabitého stavu u sezónně provozovaných vozidel může u baterie využít plánovanou životnost. S nejnovější generací nabíječek firmy Banner se podaří spolehlivý start tak jednoduše jako nikdy předtím, protože nabíječky Banner Accucharger nabijí automaticky každou startovací baterii bezpečně a rychle.

Moderní mikroprocesorová technika s vícestupňovým nabíjecím programem zaručuje u inteligentních nabíječek Banner Accucharger nejlepší nabíjení baterií, nejvyšší bezpečnost a jednoduché ovládání. Jsou k dostání opravdu pro všechny typy použití ve variantách 6/12 V 2 A, 12 V 3 A, 12 V 6 A a 12 V 10 A.

Související články

Nová prezentace značky Banner
Nová prezentace značky Banner

V dubnu roku 2016 společnost Banner začala uplatňovat na internetu, na veletrzích, na automobilech, na prodejních místech a na mnoha ostatních reklamních prostředcích nový vzhled značky ve vztahu ke svým výrobkům. Banner se stará u svých výrobků a služeb o nejvyšší kvalitu a udává směr inovace. Aby tento požadavek splnili, je samozřejmé, že výrobky společnosti […]

Nabíječka Banner Accucharger získala v testu společnosti GTÜ hodnocení „Doporučujeme“
Nabíječka Banner Accucharger získala v testu společnosti GTÜ hodnocení „Doporučujeme“

Skvělý start pro novou nabíječku Banner Accucharger: Společnost GTÜ Deutschland udělila výrobku Banner Accucharger 3A v nejnovějším srovnávacím testu nabíječek hodnocení „Doporučujeme“. Nabíječka společnosti Banner Batterien uvedená na trh na podzim 2015 obsadila mezi osmi testovanými přístroji hned při své premiéře třetí místo. Ve srovnávacím testu společnosti GTÜ Deutschland GmbH přesvědčila nabíječka Banner Accucharger 3A […]

Správná volba náhradní baterie
Správná volba náhradní baterie

Nová baterie musí být vhodná pro vozidlo a odpovídat také způsobem upevnění a musí mít kapacitu požadovanou výrobcem automobilu. Ten, kdo koupí příliš malou baterii, riskuje, že výkon baterie znenadání přestane stačit. Příliš velká baterie může naproti tomu poškodit elektroniku nebo alternátor. Proto je třeba při koupi náhradní baterie dodržovat několik důležitých základních pravidel: • […]

Baterie START/STOP: Správné načtení a registrace
Baterie START/STOP: Správné načtení a registrace

Informace, na co musíte dávat pozor při načtení a registraci baterií start/stop v moderních automobilech Vám přináší “ Rádce Banner“. Časté vypínání a nové spouštění motoru v kombinaci se stoupající potřebou energie v důsledku použití komfortních doplňků, jako jsou vyhřívaná sedadla, navigační systém atd., vystavují baterie start/stop vysokému zatížení. Z tohoto důvodu výrobci automobilů vyvinuli […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!