Novinky firmy SKF – červenec 2014

22. července 2014, 15:06

Vážení čtenáři portálu MotoFocus, SKF Vás v pravidelné měsíční komunikaci informuje o novinkách a dalších zajímavostech týkajících se automobilních náhradních dílů SKF. Cílem je přinášet Vám aktuální a relevantní technické informace, díky kterým můžete zlepšovat svoje znalosti a konkurenceschopnost.

V letošním létě SKF rozhodně nelení, a tak Vám můžeme představit celou řadu nových produktů, které SKF nabízí na nejnovější vozy.

Opel Cascada
Na nový Opel Cascada SKF nabízí celkem 17 sad: přední kolové ložisko, sadu předního horního uložení (SKF je OE), ložisko horního uložení (SKF je OE), sadu rozvodového řemene včetně vodní pumpy (SKF je OE u vodící kladky) a sadu plochého řemene (jako sadu i jednotlivé díly včetně řemene).

Citroën C4 / Grand Picasso
Pro nový Citroën C4 má SKF připraveno celkem 25 sad: přední kolové ložisko (SKF je OE), zadní kolové ložisko, manžetu homokinetického kloubu, sadu rozvodového řemene i s vodní pumpou (SKF je OE u vodící kladky) a hned 3 sady pro plochý řemen (jako sadu i jednotlivé díly včetně řemene).

Citroën DS3
Na tento nový model od Citroënu máme v nabídce celkem 37 sad: 2 typy předního kolového ložiska (u obou je SKF jako OE), 2 typy zadního kolového ložiska (u obou je SKF také OE), kolové ložisko předlisované v brzdovém kotouči, sadu horního uložení (SKF je OE), ložisko horního uložení (SKF je OE), sadu rozvodového řemene i s vodní pumpou (2 typy vodních pump, u jedné je SKF v OE, stejně jako je OE u vodící kladky). 4 sady plochého řemene včetně vodní pumpy (jako sadu i jednotlivé díly včetně řemene) pro plochý řemen (zde je SKF v OE u vodící kladky).

Ford Kuga
Pro Ford Kuga má SKF v nabídce prozatím 14 sad: přední kolové ložisko, 2 sady rozvodového řemene s vodními pumpami (SKF je OE u vodící kladky), kladku pro plochý řemen, tlumící řemenici vibrací a dva ploché řemeny.

Ford Tourneo Connect
U Fordu pokračujeme oblíbenou dodávkou, pro kterou máme připravenou 18 sad: přední kolové ložisko, 2 sady rozvodového řemene s vodními pumpami (SKF je OE u vodící kladky a vodního čerpadla) a 2 sady pro plochý řemen (jako sadu i jednotlivé díly včetně řemene).

Renault Captur
I pro nový Renault Captur má SKF celou řadu náhradních dílů v celkem 10ti sadách: 2 typy předního kolového ložiska (u obou je SKF v OE), zadní kolové ložisko (SKF je v OE), sadu horního uložení, sadu pro rozvodový řemen včetně vodní pumpy a 2 kladky pro plochý řemen.

Renault Clio IV
U Renaultu ještě zůstaneme s nabídkou 21 sad od SKF:
přední kolové ložisko (SKF je v OE), 2 typy zadního kolového ložiska (u obou je SKF v OE), sadu horního uložení, 2 sady rozvodového řemene včetně vodních pump (SKF je v OE u vodních pump a vodící kladky), 2 sady pro plochý řemen (jako sadu i jednotlivé díly včetně řemene, SKF je OE u napínáku).

Škoda Rapid
Tento přehled uzavřeme nabídkou pro novou Škodu Rapid, která se jistě stane velmi zajímavou aplikací v nadcházejících letech. V nabídce SKF najdete: přední kolové ložisko, homokinetický kloub a manžetu, sadu rozvodového řemene včetně vodních pump (SKF je OE pro 3 vodící kladky) a sadu pro plochý řemen (jako sadu i jednotlivé díly včetně řemene).

Více na skf.cz

Související články

Novinky firmy SKF – červen 2014
Novinky firmy SKF – červen 2014

Vážení čtenáři portálu MotoFocus, SKF Vás v pravidelné měsíční komunikaci informuje o novinkách a dalších zajímavostech týkajících se automobilních náhradních dílů SKF. Cílem je přinášet Vám aktuální a relevantní technické informace, díky kterým můžete zlepšovat svoje znalosti a konkurenceschopnost. Vodní pumpa VKPC 86416 V reakci na OE výrobu dochází ke změně v designu této vodní […]

Novinky firmy SKF – květen 2014
Novinky firmy SKF – květen 2014

Vážení čtenáři portálu MotoFocus, SKF Vás v pravidelné měsíční komunikaci informuje o novinkách a dalších zajímavostech týkajících se automobilních náhradních dílů SKF. Cílem je přinášet Vám aktuální a relevantní technické informace, díky kterým můžete zlepšovat svoje znalosti a konkurenceschopnost. QR kódy na obalech Na obalech našich výrobků se můžete často setkat s takzvaným QR kódem […]

Novinky firmy SKF – duben 2014
Novinky firmy SKF – duben 2014

Vážení čtenáři portálu Motofocus, SKF Vás v pravidelné měsíční komunikaci informuje o novinkách a dalších zajímavostech týkajících se automobilních náhradních dílů SKF. Cílem je přinášet Vám aktuální a relevantní technické informace, díky kterým můžete zlepšovat svoje znalosti a konkurenceschopnost. V prvním kvartálu tohoto roku SKF rozšířilo svoji nabídku o 108 nových sad. Budoucí obrátkové položky […]

Novinky firmy SKF – srpen 2014
Novinky firmy SKF – srpen 2014

Vážení čtenáři portálu MotoFocus, SKF Vás v pravidelné měsíční komunikaci informuje o novinkách a dalších zajímavostech týkajících se automobilních náhradních dílů SKF. Cílem je přinášet Vám aktuální a relevantní technické informace, díky kterým můžete zlepšovat svoje znalosti a konkurenceschopnost. Technická informace o vodní pumpě VKPC 81220 / 81408 Jedná se o vodní pumpy pro benzínové […]

Novinky firmy SKF – říjen 2014
Novinky firmy SKF – říjen 2014

Vážení čtenáři portálu MotoFocus, SKF Vás v pravidelné měsíční komunikaci informuje o novinkách a dalších zajímavostech týkajících se automobilních náhradních dílů SKF. Cílem je přinášet Vám aktuální a relevantní technické informace, díky kterým můžete zlepšovat svoje znalosti a konkurenceschopnost. Výměna zadního kolového ložiska u Fordu Transit Tento nový Pole Position Bulletin popisuje klíčové kroky při […]

Novinky firmy SKF – listopad 2014
Novinky firmy SKF – listopad 2014

Vážení čtenáři portálu MotoFocus, SKF Vás v pravidelné měsíční komunikaci informuje o novinkách a dalších zajímavostech týkajících se automobilních náhradních dílů SKF. Cílem je přinášet Vám aktuální a relevantní technické informace, díky kterým můžete zlepšovat svoje znalosti a konkurenceschopnost. Poslední novinky tohoto roku – sady nářadí VKN SKF nedávno představila našim distributorům poslední letošní aktualizaci […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!