Anketa: Jaký katalog používáte nejraději?

15. února 2010, 0:00

Přinášíme Vám výsledky ankety – Jaký katalog používáte nejraději? Výsledek Vašeho hlasování zjistíte v následujím příspěvku.

Internet je každým rokem populárnější. Důvodem může objem financí, které firmy investují do propagace svých služeb, výrobků, prezentací právě na internetu. Výše těchto vynaložených financí rok od roku roste. Popularita internetu se také odráží v branži prodeje náhradních dílů a příslušenství, což je důvodem nárůstu oblíbenosti internetových katalogů. Skoro 52% respodentů uvádí tuto formu katalogu jako nejoblíbenější.

Není to tak dávno, kdy se papírový katalog těšil stejné oblibě. Ale ten již byl vytlačován katalogem na CD, který ale bylo nutno instalovat na počítači. Stále ho však preferuje přes 36% respodentů.

A již můžete vyplnit další anketu "Jakou četnost rozvozu (doručení) preferujete?" Kolikrát denně by jste chtěli mít rozvoz k Vám na firmu. Stačí Vám 2x denně, nebo radči 3x? Společně to zjistíme opět za 3 týdny.

Pokud máte nápad na další anketu, máte nějakou otázku, na kterou by Vás zajímala odpověď, napište nám. Buď do komentáře nebo na infocz@motofocus.eu.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!